Kādi laikapstākļi mūs gaida maijā? Eksperti atzīst, ka tas būs draudīgs šī iemesla dēļ!

Lietains laiks gaidāms, ja līdz maija beigām nokalst zemeņu ziedi. Bet, ja ir daudz maijvaboļu, – tā ir laba zīme, ka būs sausums.

Saskaņā ar tautas zīmēm pērkona negaiss 2. maijā nesīs veiksmi, bet lietus pēdējā pavasara mēneša trešajā dienā sola daudz sēņu rudenī.

Dienas būs saulainas un siltas, ja 7. maijā saulriets ir iekrāsots koši oranžā krāsā, un ja 10. maijā vakarā skaļi kurkst vardes – tā ir droša zīme, ka drīzumā mainīsies laikapstākļi.

 

Savu fizisko labsajūtu var uzlabot, ja 16. maijā nomazgāsi seju ar rasu. Bet, ja 18. maijā nokļūsi zem spēcīga lietus, tā ir zīme, kas piesaista finansiālo veiksmi.

Saskaņā ar zīmēm laikapstākļi būs skaidri, ja 19. maijā no rīta būs migla, bet, ja 20. maijā būs stiprs lietus, tas nozīmē, ka tuvojas sēņu sezona.

Rudens gaidāms vēss, bet ziema agra, ja 22. maijā uzziedēs jāņuzāles, bet, ja 24. maijā līs lietus, – tā ir droša zīme, ka vasaras sezona būs tāda pati.

Saskaņā ar tautas zīmēm vasara būs karsta, ja 27. maijā lido lakstīgalas, bet, ja 30. maijā līst lietus, tas nozīmē, ka rudens būs agrs.

 

Leave a Comment