Kāda Latvijas māmiņa brīdina citus: ”Lūdzu, karstajās dienās automašīnās neatstājiet šo, man tas gandrīz beidzās slikti”

Kāda Latvijas māmiņa dalījusies ar ļoti satraucošu ziņu. Viņa vēlas, lai šo izlasa un par šo aizdomājas katra Latvijas ģimene. Esi vērīgs! 

Kāda māmiņa izplatījusi skaļu paziņojumu soctīklos. Viņa vēlas, lai autobraucēji par šīm lietām aizdomājas un lieka aiz auss, jo diemžēl viņai šī situācija varēja beigties slikti.

Daži padomi: 

Augstas temperatūras periodos ir ļoti svarīgi ievērot piesardzību, lai novērstu dzinēja pārkaršanu. Ir vērts atzīmēt, ka dzesēšanas šķidruma temperatūra vasaras sezonā ir nedaudz paaugstināta salīdzinājumā ar ziemas sezonu.

Neskatoties uz to, ja temperatūras mērītājs strauji tuvojas maksimālajai robežai, ieteicams paiet malā, lai ļautu dzinējam atdzist.

 

Ja transportlīdzeklis ir aprīkots ar gaisa kondicionēšanas sistēmu, nav pārsteigums, ka karstā laikā to gribētos izmantot pēc iespējas vairāk.

Neskatoties uz to, ieteicams ievērot piesardzību un atturēties no pārmērīgas gaisa kondicionēšanas sistēmas lietošanas dažādu iemeslu dēļ, tostarp, lai izvairītos no iesnām.

Turklāt pēkšņa temperatūras maiņa, iekāpjot automašīnā ar aukstu gaisu pēc karstuma iedarbības, kaitē cilvēka veselībai.

Lasi vēl: Astrologi: tikai trīs zodiaka zīmes gaida veiksme un panākumi nedēļā no 15. maija

Kāda māmiņa soctīklā ”Facebook” dalījās ar skaļu paziņojumu. Viņai šis priekšmets, kurš bija atstāts karstā vasaras dienā automašīnā, varēja izraisīt milzu nelaimi.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment