Kāda Latvijas māmiņa brīdina citus: ”Lūdzu, karstajās dienās automašīnās neatstājiet šo, man tas gandrīz beidzās slikti”

Pārmērīgs karstums un ilgstoša saules gaismas iedarbība var negatīvi ietekmēt transportlīdzekļa virsbūvi un krāsojumu. Piesardzības nolūkos karstās dienās auto vēlams bieži mazgāt, jo putekļu un netīrumu uzkrāšanās var izraisīt nevienmērīgu krāsas izbalēšanu.

Lai mazinātu izbalēšanas risku, ieteicams novietot automašīnu ēnainā vietā, izvairoties no tiešiem saules stariem. Turklāt, izmantojot īpaši izstrādātu produktu, var aizsargāt transportlīdzekļa krāsojumu.

 

Jaunā māmiņa automašīnā bija aizmirsusi izņemt bērniem domāto spogulīti. Sieviete atgādina, ka nedrīkst tagad aizmirst par spoguļiem, kas auto iekarināti pret bērna sēdeklītī, lai redzētu, ko mazulis dara.

Saule var tā atspīdēt un veidot spēcīgu staru kūli, kas burtiski izdedzina visus priekšmetus. Sieviete pati nebūtu iedomājusies, ja nebūtu saskārusies ar situāciju, kad saules stari izdedzina drošības siksnā caurumu.

Lasi vēl: Būtiski augs algas vairākiem šajā amatā strādājošajiem darbiniekiem – Lūk, cik lielā apmērā!

Diemžēl šis citās situācijas var beigties ar degošu auto, tādēļ karstās dienās ir ieteicams no automašīnas visus priekšmetus izņemt, kuriem karstums var radīt skādi.

Esi vērīgs!

 

Leave a Comment