Kabačus neviens tā negatavo, bet tie apēdas vienā momentā. Sezonas laikā ne viens vien kabacis neaiziet postā dēļ šīs receptes

Kad vasarā pienāk kabaču sezona, es sāku gatavot un nepabeidzu līdz vēlam rudenim, kamēr neesam apēduši pēdējo. Neviens kabacis neaiziet postā, un mana ģimene gandrīz katru dienu gaida manus gardumus. 

Receptes ir ļoti vienkāršas, ikviens var tās atkārtot. Viss tiek darīts ātri, bez problēmām un dažādām viltībām un gudrībām, kas patiesībā kaitina daudzus, arī mani. Tāpēc viss būs vienkārši un ar minimālām izmaksām par papildu produktiem papildus jūsu iecienītākajiem kabačiem. Nu, sāksim gatavot?

Plānas plātsmaizes/pankūkas

Uzreiz atklāšu vienu viltību – cukini būs bez cepšanas, kas ir ļoti pievilcīgi tiem, kas nevēlas “saskarties” ar liekām kalorijām un kancerogēniem. Un pati gatavošanas metode ir ļoti pievilcīga – ir tik maz darbību, ka ir grūti noticēt.

👉 Sastāvdaļas ir:

Kabači- 350 gr

Siers – 100 gr

Dilles – 1/2 ķekars

Ķiploki – 2-3 krustnagliņas

Olas – 2 gab.

Cepamais pulveris – 1/2 tējk.

Milti – 2 ēd.k. ar kaudzīti

Sāls, pipari – pēc garšas

✅ Kā pagatavot:

Tātad, mēs ņemam jebkura izmēra un svara cukini. Tagad viņi joprojām ir maigi un jauni. Protams, ar tādiem ir patīkami gatavot. Bet pat tad, kad tie kļūst lielāki un biezāki un ar sēklām iekšā, arī recepte tiem ir absolūti piemērota.

Lauvai notikumiem bagāta diena, bet Ūdensvīri tiks pie vērtīgas informācijas; Dienas prognoze 18. jūlijam visām zīmēm

Cukīni sarīvē uz rupjās rīves un uzreiz kārtīgi izspiež. Nav nepieciešams tos vispirms sālīt. Saspiediet to, bez sāls. Un, ja, kā jau teicu, šī nav pirmā reize, kad jums ir cukini, tad vienkārši nomizojiet tos no biezās mizas un rupjām sēklām.

Sarīvēto cukīni liek ērtā dziļā bļodā un pievieno tai visas pārējās sastāvdaļas – sieru, olas, ķiplokus, dilles, miltus un cepamo pulveri.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment