Kā veselībai palīdz priežu čiekuri? Neticams līdzeklis pret nejauku likstu

Procedūru atkārto 4 reizes. Ceturtajā reizē rīsus vāra līdz gatavībai, apēd brokastu vietā un neko citu līdz pusdienām neēd. Pusdienas jāizraugās tādas, lai maksimāli maz būtu gaļas, treknu un asu produktu. Vakarā ieteicams izdzert 100 g egļu čiekuru novārījuma.

Ārstēšanās laikā sāls lietošana jāsamazina līdz minimumam un pat ūdeni vēlams lietot destilētu. Kurss – viens mēnesis.

* Gaļas maļamajā mašīnā samaļ 250 g ķiploku, 0,5 kg mārrutku un 0,5 kg citronu ar visu mizu. Masu sajauc ar 1,5 litriem vārīta ūdens un litru medus. Lieto pa 1–2 ēdamkarotēm no rīta un vakarā.

* 100 g vārnkāju sakņu ieber divlitru stikla burkā, aplej ar 1,5 litriem kvalitatīva degvīna, uzliek vāciņu un 21 dienu nostādina siltā tumšā vietā. Pēc tam izfiltrē caur audumu, biezumus izspiež un pielej degvīnu, lai tilpums būtu 1,5 litri. Ēdamkaroti izvilkuma izšķīdina 50 g ūdens un lieto 3 reizes dienā pusstundu pirms ēšanas. Kurss – 1–1,5 mēneši.

Šo pašu izvilkumu lieto arī sāpošo locītavu ierīvēšanai. Reizēm, kad ar vienu kursu ir par maz, pēc neliela pārtraukuma to var atkārtot. Ārstēšanās sākumā var parādīties saasināšanās – tas liecina, ka organisms sācis pret kaiti cīnīties.

Leave a Comment