Kā var saprast, ka cilvēks jums priekšā vēl jums sliktu? Tas ir vienkārši!

Tavā dzīvē vienmēr būs cilvēki, kas vēlēsies tev ļaunu. Viņi vēlas, lai tu dzīvē neizdodas vai ko tu dari. Ja jums veicas savā biznesā, viņi centīsies jūs pazemināt līdz savam līmenim. Viņi neapstāsies pie nekā, lai pārliecinātos, ka jums neizdosies viss, ko esat nolēmis.

Daži cilvēki šādi uzvedas zemas pašcieņas dēļ. Redzot, ka citiem izdodas, viņi jūtas nevērtīgi. Viņi domā, ka, ja viņi var nomest citu cilvēku, viņi jutīsies labāk. Šajā rakstā mēs apskatīsim, kā pateikt, vai kāds vēlas jums ļaunu, un kādas pazīmes to var apstiprināt.

Kā noteikt, ka kāds vēlas jums ļaunu?

1. Viņi slēpj apvainojumus joku aizsegā.

Ņirgāšanās ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā kādu apvainot. Cilvēki, kuri cer uz tavu nelaimi, centīsies savus apvainojumus pasniegt kā jokus, taču tev nevajadzētu krist uz viņu viltībām.

Neļaujiet viņiem nesodīti jūs iebiedēt! Ja kāds jūs apvaino vai izturas pret jums ļauni, izrādiet drosmi un cīnieties pretī. Ir svarīgi neļaut cilvēkiem zināt, ka šāda uzvedība ir pieņemama, pretējā gadījumā viņi jutīsies tiesīgi tā rīkoties nākotnē.

2. Jūs vienmēr jūtat viņu melus un divkosību.

Vai jums bieži šķiet, ka kāds mēģina no jums kaut ko slēpt vai melo? Ja jums ir sajūta, ka kāds melo, jūsu instinktiem, iespējams, ir taisnība. Cilvēki, kuri vēlas jums ļaunu, bieži melo un cenšas likt jums noticēt lietām, kas nav patiesas, lai izmantotu jūsu nelaimi.

Viņi uzskata, ka, ja viņi var jūs kontrolēt, viņi var jums vairāk sāpināt. Neļaujiet viņiem nesodīti melot! Konstatējiet viņus ar meliem, ko viņi izplata. Skaidri norādiet, ka apzināties viņu negodīgumu un ka tas jūs neietekmēs.

3. Tie padara jūsu jūtas par nederīgām.

Ja vēlaties uzzināt, kā pateikt, vai kāds jums nodara ļaunumu, pievērsiet uzmanību tam, kā viņš izturas pret jūsu jūtām. Viņi liek jums justies kā jūsu emocijām nav nozīmes. Tas var nozīmēt, ka viņi mēģina jūs pārliecināt, ka tas, kas notiek, nav īsts vai jēgpilns un ka jums nevajadzētu par to sarūgtināt.

Piemēri:

Viņi pārliecina jūs, ka jūsu jūtas ir pārspīlētas, ja tās acīmredzami nav.

Viņi ignorē jūsu vārdus un uzstāj uz savu viedokli kā vienīgo patiesību.

Viņi pastāvīgi apšauba jūsu skumjas, lai gan situācija acīmredzami ir bijusi sāpīga ilgu laiku.

Viņi cenšas jūs pārliecināt, ka jūs vienkārši dramatizē vai pārspīlē notiekošo.

 

4. Viņi nesvin jūsu panākumus.

Ja kāds gaida, kad jūs izgāzīsities, viņš nekad nebūs patiesi priecīgs par jūsu sasniegumiem. Viņi var mēģināt uzņemties atzinību par jūsu panākumiem vai mazināt tos, lai pievērstu vairāk uzmanības sev. Tā vietā, lai patiesi priecātos par jums, viņi var mēģināt jūs pārspēt un kritizēt jūs par jūsu sasniegumiem. Viņi bieži samazina savus sasniegumus, lai neļautu jums justies apmierinātam ar saviem.

 

5. Jūsu attiecībām ar viņiem ir nosacījumi un ierobežojumi.

Ja jūsu attiecības ir atkarīgas no noteiktiem apstākļiem, tā ir vēl viena zīme, ka kāds vēlas jums ļaunu. Piemēram, viņi var izturēties pret jums labi tikai tad, ja jūs izdarāt viņiem labu.

Vai arī viņi sazinās ar jums tikai tad, kad viņiem kaut kas no jums ir vajadzīgs. Ja kāds par tevi interesējas tikai tad, kad viņam tas ir ērti, tā ir skaidra zīme, ka viņam tu nerūp. Viņi vienkārši izmanto jūs savā labā. Nedodiet viņiem iespēju jūs izmantot. Nosakiet robežas un skaidri norādiet, ka jūs nepieļausiet šādu uzvedību.

 

6. Tu viņu klātbūtnē nejūties kā tu.

Vai jums šķiet, ka jums ir jāizliekas, kad atrodaties noteiktu cilvēku tuvumā? Vai jums šķiet, ka viņu tuvumā nevarat būt tu pats? Ja kāds liek jums justies vajadzībai izlikties, tad šī persona jums ir slikta.

Viņi nepieņem jūs tādu, kāds jūs esat, un darīs visu iespējamo, lai jūs mainītu. Cilvēki, kuri novēl jums ļaunu, priecājas par jūsu ciešanām, pat ja viņi paši to neapzinās.

 

7. Asprātīgs padomdevēja viedoklis

Ja jums ir aizdomas, ka kaut kas nav kārtībā, bet nevarat precīzi saprast, kas tas ir, vai ja jums ir nepieciešams kāda atbalsts, atrodiet saprātīgu padomdevēju.

Lasi vēl: Katrs prasa burciņu, ko ņemt līdzi. Baklažānu recepte, kas iekaroja visus, kas to izmēģināja

Šāds cilvēks var palīdzēt, vadīt un ieteikt, kā vislabāk rīkoties sarežģītā situācijā. Viņi ir redzējuši vairāk situāciju un cilvēku nekā jūs, un viņi varēs izgaismot problēmas aspektus, kurus jūs, iespējams, esat neievērojis. Viņu pieredze var būt vērtīgs resurss šādās situācijās.

 

Leave a Comment