Kā valkāt melnas krāsas apģērbu: 7 visbiežāk pieļautās sieviešu kļūdas

Stilisti ir pastāstījuši par biežāk pieļautajām kļūdām, izvēloties melnas krāsas apģērbu.

Melns apģērbs ir lieliska izvēle, lai radītu iespaidīgus tēlus. Tam ir arī trūkums – tas ir kaprīzāks, nekā šķiet. Jāizvēlas pareizie toņi, piegriezums, faktūra un jāievēro krāsu kombināciju noteikumi.

Modes eksperti pastāstīja, kādas kļūdas melnā apģērba valkāšanā var sabojāt tēlu.

Melnas un tumši zilas krāsas kombinācija

Stilisti iesaka izvairīties no melnas un tumši zilas krāsas kombinēšanas apģērbā. Stiliste Sanika Dū skaidro, ka šīs krāsas ir pārāk līdzīgas, lai labi kontrastētu, bet tomēr nav identiskas, un tas rada apjukumu. Tumši zilā vietā melno krāsu kombinējiet ar lazūra zaļu vai gaišāku debeszilu krāsu.

No galvas līdz kājām melns

Lai gan pilnībā melns tēls var izskatīties grezni ar atbilstošu apģērbu, eksperti ir vienisprātis, ka šāds izskats lielākajai daļai cilvēku ir pārāk skarbs, jo īpaši ar vecumu. “Melns ansamblis var izpludināt jūsu tēlu vai radīt smagnēju izskatu,” saka Dū.

Stila eksperte Vivjena Dežūrmona norāda, ka bez kontrastējošiem elementiem melnā krāsa var izskatīties blāvi. “Mēģiniet pievienot spilgtas krāsas, lai mazinātu vienmuļību,” viņa iesaka. – Piemēram, papildiniet apģērbu ar košu šalli vai košām rotaslietām.”

Lasi vēl: 7 padomi vecākiem, kā veidot saikni ar bērniem: psihologu ieteikumi

Mēģinājums izskatīties neuzkrītoši

“Melna krāsa var nozīmēt eleganci, nopietnību un autoritāti, taču problēma ir tā, ka daudzas sievietes valkā melnu krāsu, lai kaut ko paslēptu,” saka Elizabete Lūisa, uzņēmuma Brand, Style & Bloom dibinātāja un izpilddirektore. “Mans labākais padoms, kā valkāt melnu, ir darīt to ar nodomu.”

Stiliste iesaka melno miksēt ar citām krāsām, kas akcentē noskaņojumu un personību.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 43%

0%

“Sarkanā var nozīmēt kaislību, bet dzeltenā iedvesmo optimismu,” viņa skaidro. “Zaļā var simbolizēt harmoniju un bagātību, bet zilā – pārliecību. Apsveriet iespēju papildināt savus tērpus ar kādu no šīm krāsām, lai pilnīgāk paustu sevi, īpaši, ja esat pieraduši valkāt tikai melnu.”

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment