Kā valkāt melnas krāsas apģērbu: 7 visbiežāk pieļautās sieviešu kļūdas

Nepievēršat uzmanību aksesuāriem

Aksesuāri jebkuram tērpam piešķir izsmalcinātību, un tie ir īpaši svarīgi, ja tērpā ir daudz melnas krāsas. “Nepievienojot aksesuārus, izskats var izskatīties nepabeigts,” skaidro Dežūrmona. “Izmēģiniet pievienot jostu, cepuri vai rokassomiņu, lai uzlabotu savu izskatu.”

Ignorēt tekstūru

Stilisti iesaka, valkājot vairākus melnus apģērba gabalus, izmantot dažādas auduma faktūras. Tas piešķirs tēlam dziļumu, padarot to interesantāku. “Tekstūras izjauc vienveidību, padarot ansambli vizuāli pievilcīgāku,” saka Sanika Dū.

Kad vien iespējams, centieties izmantot kontrastējošas tekstūras. Piemēram, pamēģiniet savienot melnu samta topu ar melniem džinsiem vai melnu satīna šalli ar melnu kokvilnas kleitu.

Kombinējiet nesaderīgus toņus

Ir daudz dažādu melnas krāsas toņu – daži siltāki vai vēsāki, citi dziļāki vai pieklusināti. Dažādu tumšo krāsu sajaukšana var būt slikts lēmums, izjaucot izskata viengabalainību. Ja nepieciešams savienot kopā dažādus melnus elementus, tiem vajadzētu būt vienā tonī vai arī pilnīgi atšķirīgām faktūrām un audumiem, lai atšķirība izskatītos apzināta.

Jūsu ķermeņa tipa ignorēšana

Melnā krāsa glaimojoša jūsu figūrai būs tikai tad, ja to valkājat stratēģiski. Ja jums ir bumbiera figūra ar platākiem gurniem, stilisti iesaka akcentēt ķermeņa augšdaļu ar košu krāsu vai pamanāmu apdruku. Melni svārki vai bikses līdzsvaros proporcijas.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Tiem, kam ir apgrieztā trīsstūra figūra, ķermeņa augšdaļai vajadzētu valkāt melnu krāsu, bet gurnu rajonā pievienot apjomu, krāsu vai rotaļīgu apdruku.

Sievietes ar ābola tipa figūru var valkāt melnu ceļa garuma kleitu vai melnu garu žaketi, izceļot kājas. Piemēroti būs iespaidīgi apavi vai koši aksesuāri.

Leave a Comment