Kā augstākie spēki brīdina par tuvinieku aiziešanu. Reāls stāsts no dzīves

Ļoti reti cilvēki aizdomājas, ka augstākie spēki cenšas brīdināt dzīvos par to, ka drīz aizsaulē dosies viņu tuvs cilvēks, bet tomēr tā ir. Ir jānotic un jāvēro. 

Ezotēriķu un māņticības perspektīvā dažādas zīmes un ticējumi var norādīt uz iespējamām negatīvām notikumiem. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka šādas interpretācijas nav zinātniski pamatotas un bieži vien ir saistītas ar kultūras vai folkloras mītiem. Dažas māņticības un zīmes, kas dažādās kultūrās tiek uzskatītas par sliktu zīmēm vai priekštečiem, var ietvert:

Melna kaķa ceļš: Dažās kultūrās melns kaķis ceļš tiek uzskatīts par slikto zīmi vai pazīmi, it īpaši, ja tas iet krustojumā pa ceļu.

Saskaņā ar astroloģiju: Daži cilvēki uzskata, ka noteiktas planētu pozīcijas un horoskopa kombinācijas var iepriekšēji paredzēt negatīvus notikumus.

 

Spoguļi un saplēsti spoguļi: Saskaņā ar dažiem ticējumiem saplēsts spogulis var simbolizēt nelaimes gadījumu vai enerģētisko nelīdzsvarotību.

13. diena mēnesī: Dažās kultūrās 13. diena , it īpaši, ja tā sakrīt ar piektdienu, tiek uzskatīta par neveiksmīgu.

Lasi vēl: Vien 65 gadu vecumā šo pasauli pametis talantīgs mūziķis un dziesmu guru; viņu pavadīja, gan sieva, gan māsa

Zīmes no dabas: Dažas kultūras uzmanīgi sekot dabas zīmēm, piemēram, noteiktām augu izcelšanās vai ziedēšanas periodiem, lai paredzētu nākotnes notikumus.

Lūk, kā augstākie spēki tevi cenšas brīdināt – lasi tālāk

Leave a Comment