Vien 65 gadu vecumā šo pasauli pametis talantīgs mūziķis un dziesmu guru; viņu pavadīja, gan sieva, gan māsa

Vien 65 gadu vecumā šo pasauli pametis talantīgs mūziķis un dziesmu guru. Šo zaudējumu izjutīs visi. Ģimene šajā sēru mirklī vēlas klusumu no apkārtējiem. 

Gandrīz katrs cilvēks ir domājis, kur pēc nāves nonāk viņa dvēsele. Zinātnieki jau daudzus gadus cenšas atbildēt uz šo jautājumu, taču joprojām nav viennozīmīga viedokļa.

Kur pēc nāves dodas dvēsele pēc kristiešu domām Saskaņā ar kristiešu kanoniem pēc nāves cilvēka dvēseli gaida 40 dienu ceļojums pa elli un paradīzi. Šajā laikā mirušais nezina, kāds liktenis viņu sagaida nākotnē.

Tāpēc kristietībā 40 dienas pēc nāves tiek uzskatītas par īpaši smagām cilvēka dvēselei. Saskaņā ar kristiešu ticējumiem pirmās 6 dienas mirušais atrodas paradīzē, vērojot skaisto taisno dzīvi.

Pēc tam dvēseli gaida klaiņošana ellē. Šajā laikā mirušajam jāpārvar 20 kaislības. Šie pārbaudījumi tiek uzskatīti par sava veida eksāmenu un nosaka tālāko mirušā dvēseles likteni.

 

Ar dziļu nožēlu ģimene informē par to, ka nesen aizgāja mūžībā cienījamais dziesmu autors un cienījamā folkpanka ansambļa The Pogues vokālists Šeins Makgovans.

Pēc ilgstošas ​​cīņas ar slimību 65 gadus vecais Makgovana kungs padevās savam stāvoklim, ko apstiprināja viņa dzīvesbiedre Viktorija Marija Klārka, kas ar Instagram dalījās ar bēdīgajām ziņām.

Klārka kundze izteica savas dziļās skumjas, paziņojot, ka Šeins, kurš uz visiem laikiem paliks viņas vadošā gaisma, ir aizgājis, lai pievienotos debesu valstībai kopā ar Jēzu, Mariju un viņa mīļoto māti Terēzi.

Kā ziņo britu raidsabiedrība, dziedātājam bija diagnosticēts encefalīts un viņa ilgstoši pārcietusi daudzas veselības komplikācijas. Ģimene šo laiku vēlas pavadīt klusībā lūgšanās.

Lasi vēl: “K Senukai” paziņo priecīgu vēsti klientiem! Daudzi noteikti uzreiz dosies iepirkties turp

Makgovana pārstāvis apstiprināja, ka mūziķis no šīs pasaules atvadījies agrā ceturtdienas rītā, plkst.3.30, blakus esot viņa sievai un arī māsai.

 

Leave a Comment