Jurija Šatunova atraitne lauzusi klusēšanas solījumu: lūk, ko viņa sacīja gadu pēc mūziķa aiziešanas aizsaulē

Nedz dziedātāja fani, nedz tuvie cilvēki nevar samierināties ar viņa zaudējumu pat gadu pēc viņa nāves. Jurija sieva tikai tagad spēj runāt ar presi.

Atgādinām, ka 90. gadu ārkārtīgi populārās un jau leģendārās muzikālās grupas “Laskovij Maj” solists Jurijs Šatunovs pēkšņi nomira 48 gadu vecumā no akūtas sirds mazspējas.

Pēdējos gadus viņš tiesājās ar grupas direktoru Andreju Razinu par viņa dziesmu autorību. Dziedātājs nomira tikai dažas dienas pēc galīgā lēmuma, ko tiesa bija lēmusi viņam par labu.

 

Pēc dziedātāja karjeras pabeigšanas Jurijs emigrēja uz Vāciju, sekojot savai mūža mīlestībai, sievai Svetlanai. Tur viņiem piedzima bērni: meita Estella un dēls Deniss.

Savas dzīves laikā Šatunovs atklāti teica, ka viņam patīk dzīvot klusā un mierīgā Vācijas pilsētiņā, kur viņš un viņa ģimene necieš no pastiprinātas apkārtējo uzmanības, kā tas bija dzimtenē.

Taču Krievijas publikas mīlulis tika apglabāts Trojekurovska kapsētā Maskavā, kur 2023. gada 23. jūnijā notika pasākums, kas veltīts viņa piemiņai. Dievkalpojumu vadīja Maskavas Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas baznīcas priesteris Vasīlijs Bakuļins.

Lasi vēl: 62 gadu vecumā pēkšņi klusi un nemanāmi aizsaulē devies cienījams aktieri; viņu televīzijā ļoti mīlēja

Jānorāda, ka daļa kremētā dziedātāja pelnu atrodas Trojekurovskas kapsētā, bet otra daļa ir izkaisīta Bodena ezerā. Šatunova sieva Svetlana un bērni uz piemiņas pasākumu kapsētā neieradās.

 

Turpinājumā lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment