Jurija Šatunova atraitne lauzusi klusēšanas solījumu: lūk, ko viņa sacīja gadu pēc mūziķa aiziešanas aizsaulē

No Vācijas ģimenei droši vien ir grūti atbraukt uz Krieviju. Tomēr AiF izdevuma žurnālistiem izdevās ar viņu sarunāties pa telefonu. “Es joprojām kaut kādā veidā gaidu, ka viņš piezvanīs pie durvīm un teiks: Mani mīļie, esmu mājās! Sāpes nemazinās, laiks neārstē. Bet es cenšos saņemt sevi rokās, būt stipra un, pats galvenais, spēju nodot bērniem visu, ko tēvs viņiem atstāja,” skaidroja Šatunova atraitne.

Bet savai ģimenei Jurijs Šatunovs atstāja patiešām daudz: savrupmāju Vācijā “miljardieru ciemā”, dzīvokli un māju Maskavā, naudu un autortiesības.

Taču Razins atkal tiesājas par autorību, jo uzreiz pēc Šatunova nāves viņš iesniedza vēl vienu prasību tiesā. Viņa dzīves laikā daudzi pieprasīja Šatunova dziesmu autortiesības un vēlējās tās izpirkt.

 

Tā savā laikā Grigorija Lepsa producēšanas centrs izteica lielu vēlmi iegūt tiesības uz visiem Jurija hitiem, cerot, ka uzradīsies kāds jauns izpildītājs un iedvesīs tajos jaunu dzīvību.

Lasi vēl: Trim zodiaka zīmēm no 1. līdz 15. jūlijam būs liels veiksmes periods

Uz ko pats autors dusmīgi atbildēja: “Nekad, nekādos apstākļos neatdošu to, uz ko tiesības pienākas manai ģimenei! Nevienu dziesmu!

Nekad mūžā neviens tās oficiāli nedziedās! Nekad! Tā ir ģimenes nostāja, mēs šo jautājumu slēdzam,” savā laikā apliecināja mūziķis. Tomēr prāvas starp Šatunova atraitni un Razinu joprojām turpinās.

 

Leave a Comment