Jūlijā pie šo 3 zodiaka zīmju durvīm pieklauvēs pagātne. Esi vērīgs – neļauj bijušajiem notikumiem sabojāt tavu pašreizējo dzīvi!

2023.gada jūlijā zvaigznes sagādās tikšanos ar savu pagātni tiem cilvēkiem, kas dzimuši kādā no zemāk minētajām horoskopa zīmēm. Kamēr dažas durvis aizvērsies, citas, tieši otrādi, atvērsies.

Vai esi gatavs tuvāko dienu vai nedēļu laikā satikties ar savu pagātni? 2023. gada jūlijā vairāku zodiaka zīmju pārstāvji būs spiesti stāties pretī bijušiem notikumiem neatkarīgi no tā, vai viņi to vēlas vai ne.

Lai gan mums ir jāatsakās no gremdēšanās pagātnē, lai koncentrētos uz dzīvi šeit un tagad, pagātnei ir tendence ielauzties tagadnē un pārsteigt mūs, kad mēs to vismazāk gaidām.

Kad atmiņas atgriežas, lai mūs vajātu, ne vienmēr ir biedējoši ar tām saskarties aci pret aci. Ir reizes, kad pagātnes atgriešanās mums sniedz arī kaut ko pozitīvu.

Parasti satikšanās ar pagātni liecina, ka mums joprojām ir kāds neatrisināts jautājums, kas ir saistīts ar faktu, ka mēs joprojām neesam to līdz galam atrisinājuši.

Pastāv arī iespēja, ka Visums, sagādājot tikšanos ar pagātni, cenšas mūs atturēt no kļūdu atkārtošanas un mudina dzīvot tagadnē.

 

Lūk, 3 zodiaka zīmes, kas šomēnes sajutīs pagātnes elpu:

Mežāzis

Tava bijusī otrā pusīte patlaban cenšas atjaunot saziņu ar tevi. Tavs bijušais/bijusī uzskata, ka jums ir iespēja atsākt attiecības, jo jūs abus ieskauj kosmiskā enerģija.

Galu galā tu viņu reiz mīlēji; nebija nekāda iemesla, lai jūsu attiecības izjuktu.

Bet tu viņam/viņai ļoti tieši paskaidrosi, kāpēc tavas jūtas savulaik attīstījās tiktāl, ka neatlika nekas cits kā šķirties.

Lasi vēl: Kāpēc mācītāji uzsver, ka šajās dienās labāk kapsētu neapmeklēt? Pat tuvinieku dzimšanas dienās

Tu apzinies, ka lēmums pārtraukt attiecības tika pieņemts tavā vietā, jo baidījies, ka otrā pusīte turpinās bojāt tev dzīvi.

Tagad tev šķiet, ka atjaunot saziņu ar bijušo ir bezjēdzīgi.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment