Jauna uzlecošā mūzikas zvaigzne iet bojā 48 gadu vecumā; viņa nespēja izturēt sāpes un apkārtējo spriedzi

Jauna uzlecošā mūzikas zvaigzne iet bojā 48 gadu vecumā. Viņas māsa uzskata, ka viņa nespēja izturēt sāpes un apkārtējo spriedzi. 

Šis ir grūts laiks ģimenei. Šīm sāpēm ir jāiziet cauri katram cilvēkam pēc tuvinieka aiziešanas. Ir jāspēj viņš atlaist un ir jādzīvo tālāk un jāsamierinās ar zaudējuma sāpi.

 

Honkongā dzimusī dziedātāja un Mulanas zvaigzne Koko Lī aiziet mūžībā 48 gadu vecumā.

Lī, kura arī uzauga Kalifornijā, bija slavena kā Mulanas balss mandarīnu valodā un ar savu augsto vokālu.

48 gadus vecā sieviete pēdējos gados bija cietusi no depresijas, “bet viņas stāvoklis pēdējo mēnešu laikā krasi pasliktinājās”, Instagram ierakstā sacīja Koko vecākās māsas Kerola un Nensija.

 

Viņi teica, ka viņa svētdien tika ievietota Honkongas slimnīcā pēc mēģinājuma atņemt sev dzīvību, un trešdien nomira.

“Lai gan Koko meklēja profesionālu palīdzību un darīja visu iespējamo, lai cīnītos pret depresiju, diemžēl viņas iekšējais dēmons viņu pārņēma,” teikts paziņojumā.

Lī dzimusi par Ferenu Lī 1975. gada 17. janvārī, toreizējā Lielbritānijas kolonijā Honkongā, un vēlāk viņa pārcēlās uz Kaliforniju, kur mācījās vidusskolā.

 

Lasi vēl: Bērnu klīniskā universitātes slimnīca nāk klajā ar svarīgu paziņojumu visiem vecākiem!

Lī kļuva par dziedātāju pēc tam, kad ieguva pirmo otro vietu ikgadējā dziedāšanas konkursā, ko organizēja Honkongas raidorganizācija TVB, un savu pirmo albumu izdeva 1994. gadā 19 gadu vecumā.

________________________________________________________________________________________________

Ja Jums ir slikta pašsajūta vai nomāc domas par pašnāvību un tuvumā nav neviena, ar ko aprunāties un kam lūgt palīdzību, zvaniet uz krīzes centra „Skalbes” krīzes tālruni, kur Jūs uzklausīs un sniegs padomu. Īpaši smagās un dzīvībai bīstamās situācijās zvaniet neatliekamajai medicīniskajai palīdzībai.

Diennakts krīzes tālruņi krīžu un konsultāciju centrā „Skalbes”:
67222922 (Lattelecom)
27722292 (Bite)

Neatliekamās medicīnas palīdzības dienests 113

Nebaidieties jautāt pēc palīdzības!

Atcerieties, ja Jūs ciešat no depresijas un Jums ir domas par pašnāvību, nepieciešams meklēt profesionālu palīdzību:

  • zvaniet Jūsu ģimenes ārstam vai dežūrējošam ģimenes ārstam;
  • zvaniet Jūsu psihiatram;
  • zvaniet 113 (neatliekamajai medicīniskajai palīdzībai)!

Kad Jūsu stāvoklis uzlabojas, ir svarīgi pretoties vēlmei pavadīt laiku vientulībā. Uzrunājiet savus tuvākos, nebaidieties runāt par savu slimību un lūgt palīdzību, ja nepieciešams. Atbalstīt kādu ar atkārtotu depresiju bieži var būt grūti gan draugam, gan ģimenes loceklim. Tādēļ mēs rekomendējam Jums vizītē pie ārsta doties kopā. Jūsu ārsts var piedāvāt atbalstu, un Jūsu draugs vai ģimenes loceklis var iemācīties saprast slimību un tās sekas. Laba ideja ir kopīgi pievienoties kādai atbalsta grupai.

 

Leave a Comment