Jau drīz mūs gaida supermēness! Retais periods pirms Zilā Mēness: spēcīgi rituāli pārmaiņām dzīvē no 6. jūlija

Rituāls, lai piesaistītu bagātību

Vēl viens rituāls ir saistīts ar ūdens glāzes un sveces izmantošanu, lai piesaistītu mājoklim bagātību. Vispirms aizdedzina sveci, koncentrējoties uz domām par pārpilnību. Tad sveci nodzēš ūdenī un izdzer glāzes saturu, kas simbolizē labklājības pieplūdumu.

 

Enerģijas uzkrāšanas rituāls

Lai piesaistītu finansiālu labklājību, uz palodzes var novietot trīs monētas, lai tās naktī uzkrātu nepieciešamo enerģiju. Pēc tam ieteicams šīs monētas nēsāt dažādās kabatās.

 

Pārpilnības piesaistīšanas rituāls

Līdzīgu rituālu var veikt ar maku. Atstājot to uz palodzes uz visu nakti, jūs ļausiet tam uzkrāt nepieciešamo enerģiju un piesaistīt naudu jūsu dzīvē.

Vēlmju piepildīšanas rituāls

Viens no īpašajiem rituāliem paredz uzrakstīt vēlēšanos uz papīra lapas, kuru pēc tam aizdedzina ar sveces liesmu. Iegūto pelnu vērtība ir ļoti svarīga, tāpēc tie uzreiz uz stundu jānoglabā zemē. Veicot šo rituālu, jūs garantējat, ka jūsu vēlēšanās šajā gadā piepildīsies.

 

Rituāls pārpilnībai

Viens no interesantiem rituāliem paredz uz galda novietot trīs sveces un starp tām ievietot banknoti, gredzenu, maku vai citu simbolisku priekšmetu, kas simbolizē naudu un bagātību. Pēc tam, kad domājat par vēlamo pārpilnību, ar rādītājpirkstu ap degošajām svecēm apvelciet trīs apļus un tad nodzēsiet sveces. Priekšmets jānovieto zem spilvena uz divdesmit četrām stundām, lai savā dzīvē piesaistītu bagātību.

Leave a Comment