Ja tu nesapņo par aizsaulē aizgājušu tuvinieku, tas ir labi vai slikti? Viedokļi un pieņēmumi, kas sniegs tev gaidītās atbildes

Šķiršanos no tuviem cilvēkiem vienmēr ir grūti pārdzīvot, pat ja aiziešana viņsaulē bijusi gaidāma un paredzama. Saprotot notikušā neizbēgamību, mums joprojām ir grūti samierināties ar zaudējumu, un vienīgie veidi, kā atvieglot zaudējuma smagumu, ir kapa apmeklējums un sapņi.

Tomēr no mums ir atkarīgs tikai pirmais, ietekmēt sapņus mēs nespējam, tieši tāpēc cilvēkus bieži uztrauc jautājums – kāpēc viņi mūžībā aizsauktu tuvinieku neredz sapņos, un ko tas nozīmē?

Kāpēc nelaiķis sapņos nerādās, kamēr nepaiet 40 dienas pēc aiziešanas mūžībā?

Ir vispārpieņemts, ka šajās 40 dienās nelaiķis nemaz nevar parādīties sapņos, jo viņa dvēsele joprojām atrodas uz zemes un pierod pie jaunas dzīves, gatavojoties Dieva tiesai. Visi sapņi šajā periodā ir iztēles un psihes reakcija uz piedzīvoto stresu. Uzpeld atmiņas, domas, dzīves mirkļi, fantāzijas, bailes. Mēs dzirdam to, ko gribam dzirdēt, redzam to, no kā baidāmies vai, gluži otrādi, nogaidām.

Tādējādi ar pārliecību varam teikt, ka 40 dienas pēc tuvinieka aiziešanas viņsaulē viņam nebūtu jāsazinās ar tevi sapņos, bet, ja tā tomēr notiek, konsultējies ar psihologu vai vairāk sazinies ar ģimenes locekļiem, lai pārdzīvotu bēdas un mazinātu pārdzīvojumu ietekmi.

Šeit ir vērts precizēt, ka cilvēki apmeklē psihologu, lai atvieglotu garīgās ciešanas, tas nenozīmē, ka ar tavu psihisko veselību kaut kas nav kārtībā. Vienkārši mūsu valstī dažkārt pret to ir tik dīvaina attieksme; daudzi ir aizvainoti, dzirdot šādu padomu. Cilvēks sāk plātīt rokas un ar putām uz lūpām cenšas pierādīt, ka nekāds psihologs viņam neesot vajadzīgs, – lai to darot tie, kam ar galvu viss nav kārtībā.

Parasti cilvēki ļoti uztraucas, ka mūžībā aizgājušais tuvinieks neapciemo viņus sapņos, kas izraisa pastiprinātu stresu. Šādā situācijā psihe vai nu pilnībā bloķēs traumatisko elementu, tas ir, nelaiķa tēlus, vai, gluži pretēji, viņš sāks nākt pie tevis sapņos katru nakti ar vai bez iemesla.

Lieta tāda, ka organisms meklē veidus, kā atbrīvoties no emocionālā stresa, un nav skaidrs, kādu metodi izvēlēsies tava nervu sistēma. Taču acīmredzams ir kas cits – visi šie sapņi nekādā veidā nebūs saistīti ar mīļoto cilvēku, tas būs iztēles darba rezultāts, nekas vairāk.

 

Kāpēc aizgājējs nerādās sapņos arī tad, kad 40 dienas jau pagājušas?

Populārākais jautājums interneta forumos ir: “Kāpēc jūs nesapņojat par savu nelaiķa māti?” Tas ir saprotams, jo katram no mums dzīvē māte vienmēr ir bijusi, ir un būs vistuvākais cilvēks, mēs nekādā gadījumā nevēlamies no viņas šķirties.

Un mātes prombūtne sapņos rada daudz jautājumu: ja nu tas ir aizvainojuma rezultāts, ja nu mēs kaut ko esam izdarījuši nepareizi? Bet varbūt viņa taisaulē jūtas slikti un viņai nav iespējas ar mani sazināties?!

Lasi vēl: Dzīve pārvērtīsies īstā pasakā: trīs zodiaka zīmes drīz lēks no laimes un prieka

Ezotēriķi, parapsihologi un mācītāji ir spējuši nonākt pie kopīga viedokļa šajā jautājumā. Mēs nezinām precīzus iemeslus konkrēti tavā gadījumā, taču ir vairāki skaidrojumi.

Dvēsele nespēj rast mieru…

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment