Ja tu nesapņo par aizsaulē aizgājušu tuvinieku, tas ir labi vai slikti? Viedokļi un pieņēmumi, kas sniegs tev gaidītās atbildes

Dvēsele nespēj rast mieru

Ja aiziešana mūžībā notikusi negaidīti, dvēsele var atrasties starp pasaulēm. Tā ir zaudējusi ķermeni, taču nespēj aptvert savas aiziešanas faktu un klīst pa zemi, cenšoties izprast notikušo. Tā ir diezgan izplatīta teorija, un garīdznieki to neatspēko. Šādas dvēseles var kļūt par spokiem un patiešām piedzīvot lielas ciešanas.

Ja esi ticīgs cilvēks, iededz sveci par godu aizgājējam un pasūti lūgšanas. Ja neesi piederīgs baznīcai un tev ir neitrāla attieksme pret reliģiskiem rituāliem, pietiks ar vēršanos pie augstākajiem spēkiem ar lūgumu palīdzēt mīļotajam aizgājējam atrast sevi un pamest dzīvo pasauli. Tās arī ir sava veida lūgšanas, taču tās var teikt jebkurā formā.

 

 

 

Informācijas trūkums

Ezotēriķi steidzas mierināt tos, kuri raizējas, ka aizsaulē aizgājušais tuvinieks, iespējams, ir aizvainots vai dusmīgs. Viņuprāt, nelaiķis nenāks sapņos tāpat vien. Ja nav svarīgas informācijas, ko tev sniegt, un tev nedraud briesmas, tad aizgājējam nav pamata rādīties sapņos.

Viņi nenāks tikai patērzēt, lai arī kā tu to gribētu. Pamatojoties uz to, tev jāsecina, ka tavam tuviniekam klājas labi, viņš ir atradis savu vietu, dvēsele ir pārtraukusi klīst un turpina pastāvēt jaunās pasaulēs. Ja neredzi aizgājēju sapņos, tas nav nekas slikts – saglabā atmiņu par viņu fotoattēlā un savās domās, tā būs pareizāk.

 

Velna mahinācijas

Velns ļoti bieži izmanto mirušo tēlus, lai sagādātu cilvēkam ciešanas un mokas. Pārāk bieži sapņi par nelaiķi var liecināt par sātana uzbrukumu. Šajā gadījumā ir nepieciešams izveidot svētā ūdens krājumus un apmeklēt baznīcu, kā arī lasīt lūgšanas, lai lūgtu Visaugstākajam dot spēku cīņai ar tumšajiem spēkiem.

Galvenais ir nepieķerties šādai argumentācijai. Tomēr mistika nav zinātniski pierādīta, un arī akli ticēt dēmonu esamībai nav pareizi. Citādi viss izvērtīsies tāpat kā stāsts ar vācu meiteni Annelīzi Mišelu, kuru mācītāji centās atbrīvot no velna, bet tas nebeidzās labi.

Nelaiķa neesamība sapņos, gluži pretēji, liecina, ka tumšie spēki viņu nespēj izmantot. Parasti tas notiek ar laipniem un līdzjūtīgiem cilvēkiem, viņu dvēseles vienkārši nepakļaujas velna mahinācijām.

 

Tātad – vai tas ir labi vai slikti, ja tu nesapņo par aizgājēju?

Vairākiem ekspertiem šajā jautājumā ir gandrīz nepārprotams viedoklis. Bet garīdznieki, psihologi, ezotēriķi un mistiķi lielākoties saka, ka tā ir ļoti laba zīme. Tomēr regulāri sapņi, kuros ir iesaistīti aizgājēji, negatīvi ietekmē psihi, pat ja sapņa saturs ir labvēlīgs.

Stress un trauksme nevar pozitīvi ietekmēt nervu sistēmu. Tuvinieka aiziešana mūžībā ir jāizdzīvo. Jā, tieši jāizdzīvo, nevis jāsadzīvo ar to. Pieņem, izturi sāpes un uztver tās kā pašsaprotamas.

Lai cik nežēlīgi tas izklausītos, dzīves noslēgums ir normāls un nepieciešams process, daļa no zemes dzīves. Atceries: mokas un pārāk biežas atmiņas sagādā ciešanas ne tikai mums, bet arī atņem mieru tiem, kas pametuši mūsu pasauli. Netraucējiet viņiem un neļaujiet viņiem traucēt jūs.

Lasi vēl: Latvijā briesmīgos apstākļos iet bojā vīrs un sieva; ir zināms notikušais

Atmiņas un fotogrāfijas ir vienīgās vietas, kur jāmīt tiem, kas atstājuši šo planētu. Viņiem ir jauns ceļš, bet mums jāpabeidz šeit iesāktais.

Bet kāda ir tava pieredze attiecībā uz sapņiem par tuviem cilvēkiem, kas tagad guļ kapu kalniņā? Priecāsimies, ja padalīsies raksta komentāros!

 

Leave a Comment