Izvēlies savus spārnus un uzzini, kurš sargeņģelis tevi sargā

Ēģiptiešiem bija savs Basts, kurš sargāja pavardu, rūpējās, lai tuvinieki mīlētu viens otru un būtu laimīgi viens ar otru. Skandināvu mitoloģijā Friga bija mājas un ģimenes aizbildne.

Slāviem bija sava Dola. Blakus mājsaimniecības sargiem romiešu mitoloģijā bija glabātāji. Tika uzskatīts, ka viņi ir dzimuši kopā ar cilvēkiem un aizsargā tos visu mūžu. Viņi bija tie, kuri tika godināti, svinot dzimšanas dienas.

Mūsdienu pasaulē. Katram no mums ir savs glābējs. Kas ir mūsu aizbildnis un ko viņš sargā visvairāk, izņemot mūsu dzīvības? To uzzināsiet, veicot vienu vienkāršu izvēli.

Izvēlies savus spārnus!

1.spārni

Tavs sargeņģelis Asmodels. Viņš ir aprīļa sargeņģelis, kas saistīts ar zodiaka Vērša zvaigznēm. Asmodels ir taisnības un soda eņģelis par ļaunumu, kas nodarīts nevainīgajiem.

Šis eņģelis jums palīdzēs cīņā pret krāpniekiem, nelikumībām, bez dvēseles ierēdņiem un darba devējiem. Lūdziet viņam taisnību, it īpaši piektdien, šī ir viņa diena.

 

2.spārni

Tavs sargeņģelis ir Hamaliels, kas saistīts ar zodiaka Jaunavu. Šis ir dzīvesprieka un baudas eņģelis. Viņa māca priecāties par sīkumiem un neuztraukties par niekiem.

Šis eņģelis palīdz cīnīties pret šaubām un sirdi plosošu nedrošību. Viņš parasti rūpējas par perfekcionistiem, kuri ir pārāk stingri attiecībā uz savu darbu. Tas parāda pasaules skaistumu, sniedz intuīciju un distanci ar sevi.

 

3.spārni

Šo spārnu izvēle nozīmē, ka jūsu sargeņģelis ir Bardiels, kas tiek uzskatīts par visu Skorpionu aizbildni. Viņš ir ļoti spēcīgs un milzīgs eņģelis, kurš mums ir jāaicina visgrūtākajos brīžos, lai cīnītos ar ienaidniekiem un aizsargātu.

Jūsu aizbildnis rūpējas, lai jūsu ceļā neparādītos viltus cilvēki ar sliktiem nodomiem. Jūs ļoti baidāties tikt nodoti vai maldināti, tāpēc debesis jums deva lielisku aizsargu, pateicoties kuram jūs apiet ļaunākie un naidīgākie cilvēki.

 

4.spārni

Jūsu aizbildnis ir Zadkiels, žēlsirdības un līdzjūtības eņģelis, kas tiek uzskatīts par Zivju aizsargu. Viņš ir jūtīgu cilvēku aizbildnis, cilvēku ar lielu empātiju, kas spēj saskatīt dzīves garīgo, nemateriālo pusi.

Diemžēl viņam tie ir jāpasargā no apvainojumiem, jo ​​viņi ir pārāk uzticīgi un sniedz patiesu draudzību daudziem cilvēkiem, kuri to nav pelnījuši.

 

5.spārni

Jūsu aizbildnis ir Erceņģelis Uriels. Astroloģijā viņš tiek uzskatīts par Svaru aizsargu. Šis aizbildnis parūpēsies, lai tu dzīvē nepazustu. Viņš atkal parādīs pareizo ceļu. Uriels nozīmē Dieva lauva, Dieva liesma vai Dieva gaisma.

Šis ir garīgais ceļvedis, kas rūpējas, lai cilvēki nepazustu un nepārkāptu savus principus. Palīdz patiešām grūtā brīdī, pasargā no šaubām pasaulē un saviem spēkiem. Viņš ir taisnības, kārtības, harmonijas un saskaņas eņģelis. Tas palīdzēs jums nomierināt konfliktus un izteikt savas vajadzības un uzskatus.

 

6.spārni

Jūsu palīdzība un garīgais aizsargs Muriela. Zodiakā šis eņģelis sargā Vēžus. Viņš ir atbildīgs par pavardu, mieru un harmoniju starp mīļajiem.

Lasi vēl: Kādas lietas zodiaka zīmju pārstāvjiem jāuzdāvina 2023. gadā, lai piesaistītu veiksmi. Gribi tici, gribi ne, bet tas patiešām strādā!

Stiprina cilvēkus, kuriem trūkst pašapziņas. Sniedz drosmi publiskas uzstāšanās laikā. Tas nomierina trauksmi tiem, kuri ienīst pārmaiņas un uzskata tās par draudiem. Lūdziet viņa aizlūgumu, īpaši pirmdienās, kas ir viņa diena.

 

COMMENTS

Leave a Comment