Kādas lietas zodiaka zīmju pārstāvjiem jāuzdāvina 2023. gadā, lai piesaistītu veiksmi. Gribi tici, gribi ne, bet tas patiešām strādā!

Melnais Ūdens Trusis ir 2023. gada galvenais simbols, iedvesmotājs, patrons un aizsargs ikvienam no mums. Bet kā iekarot Truša labvēlību, kā sajust viņa labo enerģiju visa gada garumā?

Svarīgi, lai mājoklī būtu lietas, kas patīk gada simbolam. Šajā rakstā mēs runāsim par to, kādus mājas priekšmetus iegādāties katras zodiaka zīmes pārstāvjiem 2023.gadā, lai iegūtu enerģētiski spēcīgu talismanu.

Auns

Nākamajā gadā būs svarīgi, lai tev būtu laiks darīt daudz dažādu lietu, turklāt dažādās jomās. Lai tu būtu pēc iespējas organizētāks un visu kontrolētu, ir ļoti svarīgi iegādāties dienasgrāmatu. Izvēlieties dienasgrāmatu tev piemērotākājās ugunīgajās krāsās. Pērc to, kas tev patiešām patīk, kaut ko tādu, kas ir saistīts ar statusu, bagātību un panākumiem.

Vari arī izveidot plānošanas tāfeli mājās vai izdomāt kādu citu risinājumu, kas palīdzēs visai ģimenei dzīvot organizētāk.

 

Vērsis

Šogad daudz noderīgas informācijas pie tevis nonāks tieši no kontaktiem ar citiem cilvēkiem. Draugi, kolēģi, sadarbības partneri nesīs jaunas idejas un palīdzēs ieceru īstenošanā.

Attiecīgi ir ļoti svarīgi atsvaidzināt to, kas ir saistīts ar kontaktu sfēru. Veic viedtālruņa vai citu saziņas līdzekļu atjaunināšanu. Ja izvēlēsies zaļās nokrāsas, tas palīdzēs piesaistīt bagātību. Labs talismans tavam mājoklim būtu jauns durvju rokturis, zvans, glāzes – tātad viss, kas kaut kādā veidā saistīts ar viesu ierašanos.

 

Dvīņi

Tevi gaida gaišs, notikumiem bagāts un dinamisks gads. Tu smagi strādāsi un daudz mācīsies. Galvenais, neaizmirsti par veselību.

Noderīgākā dāvana sev 2023. gadā ir sporta apģērbs un apavi, kā arī preces sportam un atpūtai, piemēram, aksesuāri un svari. Der arī viss, kas saistīts ar veselīga uztura tēmu. Dod priekšroku siltām tonalitātēm.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">gate io</cite>

    I just couldn’t leave your website before suggesting thatI really loved the standard information an individual provide on your guests?Is gonna be back continuously in order to investigate cross-check new posts

Leave a Comment