Izraēlas ārsti Allai Pugačovai uzstādījuši nelabvēlīgu diagnozi: ”Viņas vecuma dēļ operācijas ir aizliegtas”

Dziedātāja atkal nokļuva diskusijas centrā pēc tam, kad sociālajos tīklos parādījās fotogrāfijas no viņas dzimšanas dienas. Komentāros zem fotoattēla fani aktīvi sāka izvirzīt versijas par to, kas, viņuprāt, notiek ar Pugačovu.

Allas Pugačovas balss gadu gaitā ir aizkustinājusi daudzas sirdis. Viņa ir pārdevusi vairāk nekā 150 miljonus ierakstu, un viņas mūziku ir baudījuši cilvēki visā pasaulē.

1991. gadā viņai piešķirts PSRS Tautas mākslinieces goda nosaukums, un viņas mūzika ir ieguvusi arī daudzas citas balvas. 1997. gadā Alla pārstāvēja Krieviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, un viņa ieguva 15. vietu.

Allaja Pugačova gadu gaitā ir ieguvusi daudzas balvas un balvas, tostarp 1980. gadā viņa tika atzīta par gada labāko aktrisi un 1985. gadā saņēma Krievijas PFSR Nopelniem bagātās mākslinieces titulu. 1991. gada 21. decembrī viņai tika piešķirts Tautas mākslinieces tituls. PSRS.

Lasi vēl: Sieviete atļāva bezpajumtniekam pārnakšņot pa nakti pie sevis mājās. Naktī šis vīrietis ielauzās pie viņas guļamistabā

1991. gadā Alla Pugačova parakstīja līgumu ar kompāniju “Sogo” (Francija) par smaržu ar nosaukumu “Алла” ražošanu. Prezentācija notika koncertzālē “Rossija” (Maskava) 1992. gada 3. jūlijā, par godu apavu kolekcijai «Алла Пугачева» («Эконика»).

Tomēr pavisam nesen Allai Pugačovai bija jubileja un viņa tās svētku laikā publicēja soctīklos fotogrāfiju ar sevi. Tomēr viņas atbalstītāji uzreiz pamanīja viņā ko dīvainu.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment