Izraēlas ārsti Allai Pugačovai uzstādījuši nelabvēlīgu diagnozi: ”Viņas vecuma dēļ operācijas ir aizliegtas”

Dziedātāja atkal nokļuva diskusijas centrā pēc tam, kad sociālajos tīklos parādījās fotogrāfijas no viņas dzimšanas dienas. Komentāros zem fotoattēla fani aktīvi sāka izvirzīt versijas par to, kas, viņuprāt, notiek ar Pugačovu. D

aži secināja, ka Alla Borisovna veikusi sejas plastisko ķirurģiju, bet citi nolēma, ka tas ir tikai fotošops.

Šajā sakarā izteicās arī Izraēlas ķirurgs Aleksandrs Vdovins. Viņš uzskata, ka izpildītāja jau sen atliek vizīti pie kosmetologa. Mūsu laikā ir parādījušies daudzi paņēmieni, izmantojot injekcijas un dažādas aparatūras tehnoloģijas, kas var pagarināt jebkuras sievietes jaunību.

Bet, iespējams, jaunākās tehnoloģijas ārzemēs netiek izmantotas tik aktīvi kā Krievijā. Viņš turpināja:

“Pēc izmaiņām ir manāms, ka Pugačovas augšlūpa ir pacelta. To var panākt divos veidos: vai nu ar injekcijām, vai ar bullhorn operāciju. Pēc bildes grūti pateikt, kas īsti noticis, jo Alla pēdējās bildēs aktīvi izmanto filtrus vai fotošopu.”

Eksperts atzīmēja, ka mākslinieces sejā ir manāms mīksto audu noslīdējums un redzams pietūkums zem acīm. Tūskas rašanās iemesli ir vairāki, tāpēc ir jākonsultējas ar speciālistiem un jāveic pārbaude. Ķirurgs sniedza arī padomu, kas palīdzēs primadonnai atgūt svaigu izskatu:

Lasi vēl: Zvaigznes paredz 3 zodiaka zīmēm vērienīgu naudas zaudējumu no 18. līdz 21. aprīlim

“Es ieteiktu neizmantot plastisko ķirurģiju. Viņas vecuma dēļ operācijas ir aizliegtas. Bet ir nepieciešamas aparatūras procedūras un injekcijas. Viņai arī jāizslēdz sauļošanās un taukaini ēdieni. Tādējādi tas novērsīs vecuma plankumu parādīšanos un atgriezīs svaigu sejas krāsu.”

 

Leave a Comment