Izplatīta jaunākā informācija par pazudušās māmiņas Annas Jansones lietu: ”Diemžēl vairs nav jēgas”

Patlaban Pol***ja kopā ar kolēģiem no citiem dienestiem, kā arī brīvprātīgajiem, tostarp brīvprātīgo biedrībām, cītīgi neatlaidīgi turpina Jansona atrašanās vietu.

Ievērojot labvēlīgus laikapstākļus, iespējamās pazušanas vietā turpinās meklēšanas darbības, bet vienlaikus tiek veiktas papildu meklēšanas darbības, kas ietver dažādas informācijas pārbaudes.

Izmeklēšana kriminālprocesa ietvaros vēl turpinās, un ar nepacietību gaidām ekspertīžu rezultātus. Vakar Jansones partneris sociālajā tīklā Twitter paziņoja, ka svētdien mežā tika veikti gada pēdējie meklējumi. Pēc kunga domām, turpināt meklēt mežā, kamēr sniega sega nav nokususi, ir veltīgi.

Viņš uzsvēra, ka katrs sniega kvadrātmetrs būs jānotīra, lai potenciāli atklātu kādus pierādījumus, un arī tad nav garantijas, ka viss ir rūpīgi ievērots.

 

Novembra sākumā tiesībsargājošās iestādes nāca klajā ar oficiālu paziņojumu par notiekošajiem centieniem atrast Jansonu ģimeni, kura zīdainītis diemžēl traģ**ki tika atklāts, bojā gājis automašīnā, kas atradās meža apvidū.

Turklāt Pol***ja šobrīd aicina personas sniegt jebkādu informāciju par antifrīzu konteineru atrašanos Lielā Ķemeru tīreļa apkārtnē, tomēr šobrīd sniega sega visu ir apklājusi.

Lasi vēl: Patīkama ziņa visiem Latvijas iedzīvotājiem, kuri lieto ”Smart – ID”! Beidzot esam to sagaidījuši

Ziemā pazudušu cilvēku meklēšana var būt grūtāka salīdzinājumā ar citiem gadalaikiem. Daži iemesli, kāpēc ziemā var rasties sarežģījumi, ietver:

Sliktie laikapstākļi: Ziemā var būt slikta laika apstākļi, piemēram, sniega pārklājums, slikta redzamība un zems temperatūras režīms. Tas var ietekmēt gan pazudušā cilvēka izdzīvošanas iespējas, gan meklēšanas operāciju efektivitāti.

Slikti apstākļi izmeklēšanai: Pol***jai un meklēšanas komandām var būt sarežģīti pārvietoties un meklēt teritorijas, kas ir pārklātas ar sniegu vai kur ir slikti ceļi.

Zems temperatūras režīms: Pazudušais cilvēks var saskarties ar zemu temperatūru, kas palielina risku nosalt. Nepieciešams ātri reaģēt un izveidot plānu, kā nodrošināt viņa drošību.

Ierobežota redzamība: Ziemas apstākļi var ierobežot redzamību, kas padara grūtāku pazudušā cilvēka atrašanu. Tas attiecas arī uz gaisa satiksmi un izmeklēšanas darbu no gaisa.

Leave a Comment