Ir zināms iemesls kāpēc nevar atrast Krievijā noslīkušās sievietes ķermeni

Ļeņingradas apgabala Gatčinas rajonā turpinās 40 gadus vecās pēterburgietes Annas Uskovas meklēšana, kura tradīcijas laikā noslīka Oredežas upē neatļautā āliņģa vietā.

Sievietes līķa meklējumos tiks piesaistīti ūdenslīdēji no Maskavas un Ivanovas. Savā darbā viņi izmanto zemūdens dronus. Sievietes meklēšanā piedalīsies arī Viskrievijas Ūdens glābšanas biedrības (VOSVOD) Sanktpēterburgas reģionālās nodaļas ūdenslīdēji.

Turklāt, saskaņā ar Megapolis informāciju, meklēšanas pasākumiem krastā pievienosies arī LizaAlert meklēšanas un glābšanas komandas darbinieki Sanktpēterburgā un Ļeņingradas apgabalā.

Lasi vēl: Latvijā šobrīd ir ļoti maz karavīru; tiek pacelts jautājums par obligāto dienestu šai cilvēku grupai

Tiek atzīmēts, ka līķi vēl nav izdevies atrast ledus un daudzu upes pieteku dēļ. Šobrīd nepalīdz pat infrasarkanās kameras uz droniem. Par to ziņots telegrammas kanālā “Mash on the Moika”.

Atgādinām, ka internetā aktīvi parādās video, kurā sieviete ielec āliņģī, pēc kā uzreiz pazūd zem ledus. Notiekošo vēro sievietes bērns un radinieki. Viņi sauc pēc palīdzības. Noslīkušās sievietes vīrs steidzas uz āliņģi, bet nevar viņai vairs palīdzēt.

Jāpiemin, ka vēl līdz šim brīdim sieviete ķermenis nav atrasts. Vīrs aktīvi piedalās glābšanas darbos. Pilnīgi iespējams, ka 10 gadīgajam dēlam kurš šo momentu redzēja būs nepieciešama psihologa palīdzība.

Nākošajā lapā ir apskatāms traģēdijas video materiāls 

COMMENTS

Leave a Comment