Ir zināmi jaunumi par bojā gājušās mazās meitenītes Justīnes lietu; lūk, kas gaida vaininiekus!

Rēzeknes novadā esošās Rogovkas iedzīvotāji apgalvo, ka bēdīgais notikums ir nozīmīgs pārbaudījums sabiedrībai, un viņiem radušās sākotnējās aizdomas par ģimenes vainu notikušajā.

“Par to, ka viss nav tik vienkārši, runāja jau trešajā vai ceturtajā dienā pēc notikuma. Šo lēmumu gaida ne tikai Nautrēnu iedzīvotāji, visa sabiedrība un galu galā vēlas uzzināt patiesību, kā tas bija,” sacīja biedrības administrācijas vadītājs.

Justīnes ģimenes dzīvesvieta, kurā viņi agrāk dzīvoja, šobrīd ir neapdzīvota, jo tai ir privātīpašuma statuss. Pagasta pārvaldei ir zināšanas par atlikušo bērnu drošību.

Pļavinska norādīja, ka jaunietis nosūtījis pateicības vēstuli skolas skolotājiem, izsakot pateicību par mācību ilgumu Nautrēnu vidusskolā. Pļavinska norādīja, ka telpās ir aizvilkti logu aizkari un nekādas dūmu pazīmes no skursteņa viņa nav novērojusi.

Turklāt viņa norādīja, ka pat rudens sezonā skurstenis, šķiet, nav saņēmis īpašu kopšanu. Prokuratūra krimināllietu saņēma 21.novembrī. Taču lēmums par apsūdzību vai turpmāku izmeklēšanu tiks pieņemts šīs nedēļas noslēgumā.

Prokuratūras preses sekretāre Aiga Eiduka pauda, ​​ka šobrīd nav iespējams sniegt plašāku informāciju vai precīzi noteikt, kad lieta var tikt nodota tiesai.

Tas, ka aizdomās turamie savu vainu zināmā mērā jau ir atzinuši, iepriekš ir dokumentēts. Tomēr advokāts, kas pārstāv Justīnes pamāti, atsakās sniegt papildu skaidrojumus par viņas nostāju.

Advokāts Valērijs Petrovskis norādīja, ka iepriekš minētā izmeklēšana tika ierosināta jau iepriekšējā procedūras posmā, un personas skatījums uz visu šo jautājumu šobrīd paliek neatklāts.

Lasi vēl: Beidzot ”WhatsApp” laiž klajā jauninājumu, kuru lietotāji gaidīja vairāk kā gadu un beidzot ir to sagaidījuši!

Jāpiebilst, ka šobrīd viņa desmit dienas ieņem aizdomās turamās personas amatu, taču oficiālas apsūdzības viņai nav izvirzītas. Sava viedokļa paušana šajā jautājumā izrādīsies sarežģīti, kamēr nebūsim rūpīgi izskatījuši apsūdzības.

 

Leave a Comment