“Ir grūti ielikt vārdos, cik liels zaudējums šis ir mums visiem”; mūžībā devusies izcila latviešu žurnāliste

Mūžībā devusies izcila latviešu žurnāliste. Tiek minēts, ka žurnālistei neizdevās uzvarēt ļauno slimību un nu jau no mākoņa maliņas noraugās uz šo saulaino dienu. 

Daudzi cilvēki, kuri ir zaudējuši tuviniekus, labi pārzina sajūtas, ko izraisa zaudējums, – tas ir tukšums, ilgas un mežonīgas sāpes Dvēselē.

Sēras par aizgājušajiem tuviniekiem ir viens no sāpīgākajiem psiholoģiskajiem stāvokļiem. Tomēr ir daudz informācijas, ka dzīvie saņem vēstījumus no smalkās pasaules.

Neņemsim vērā pētniekus, kuri mērķtiecīgi pēta divvirzienu saziņas iespējas ar aizsauli. Ir diezgan daudz cilvēku, kuri apgalvo, ka viņi necenšas redzēt aizgājēju Dvēseles. Viņu skatījumā vīzijas rodas neviļus. Tātad, kā aizgājēju dvēseles sazinās ar dzīvajiem?

Cilvēki bieži vien ir nobijušies, kad savās mājās skaidri dzirdējuši soļus tur, kur neviens nestaigā. Ūdens krāni un gaismas slēdži ieslēdzas paši no sevis, no plauktiem ar apskaužamu regularitāti var krist lietas.

 

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām beigsies melnā svītra, un no 2024. gada 9. februāra iestāsies mierīgs dzīves periods

Alusknē ir paziņota skumja ziņa:” Ar lielām skumjām paziņojam, ka mūžībā aizgājusi mūsu cienījamā kolēģe žurnāliste Dace Plaude, kura šo saulaino dienu noskatās no mākoņu maliņas”.

”Mūsu sirdis bija vienotas ar Dacīti, viņa varonīgi cīnījās ar ļauno slimību, taču diemžēl viņas izturība šajā gadījumā izrādījās nepietiekama.

Tas ir neaprakstāmi, cik liels zaudējums tas ir katram no mums. Izsakām visdziļāko līdzjūtību dēlam, kā arī radiem, draugiem un tiem, kas apbrīnoja viņas izcilo darbu.”

Visdziļāko līdzjūtību!

 

Leave a Comment