Īpašnieks nojauca sienu, bet aiz tās viņu gaidīja neticams atradums

Šis atklājums bija patiešām negaidīts un pārsteidzošs. Neviens neko tādu nespēja pat iedomāties!

Pavisam nesen kāds Reddit lietotājs ar segvārdu Ron_Qwanson dalījās ar savu neparasto stāstu. Veicot vērienīgu remontu, viņš nolēma nojaukt vienu no sava dzīvokļa sienām. Kāds bija viņa pārsteigums, kad viņš aiz tās atklāja durvis.

Neticams atklājums

Sākumā Ron_Qwanson domāja, ka ir uzdūries uz tuneli. Tomēr drīz vien viņš saprata, ka ir atradis pilnvērtīgu slepenu telpu. Šī istaba bija pilnīgi tukša. Ron_Qwanson nojauta, ka iepriekšējie īpašnieki bija plānojuši pārvērst šo telpu par saunu, jo visa tās virsma bija klāta ar flīzēm.

Negaidīts atklājums

Vīrietis bija pārsteigts, ka iepriekš nebija pamanījis šīs slēptās telpas klātbūtni. Viņš atkārtoti izpētīja mājas dokumentus un plānojumu, bet tajā atrastā telpa nebija redzama un tā arī neparādījās. Aplūkojot telpu tuvāk, vīrietis arī atklāja, ka līdzās tam, ka telpa bija klāta flīzēm, viņš arī atklāja, ka telpā bija santehnika, tiesa, tā bija atvienota.

Nākotnes plāni

Šobrīd Ron_Qwanson apsver, ko darīt ar šo negaidīto atradumu. Sākumā vīrietis domāja, ka varbūt patiešām būtu neslikti izveidot dzīvoklī saunu. Tomēr daudz komentētāji vietnē Reddit iesaka neizmantot telpu šādam mērķim, jo tā varētu izraisīt pelējuma veidošanos arī visā dzīvoklī, jo telpa radīs pārāk lielu mitrumu, ar kuru būs grūti tikt galā.

Vēl viens variants, kas ir ienācis prātā vīrietim, ka, iespējams šo telpu varētu kaut kādā veidā apdzīvot, piemēram, padarīt par ēdamtelpu vai arī radīt atpūtas stūrīti, kurā varētu salikt daudz ziedus.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Jebkurā gadījumā šis atklājums viņam izrādījās patīkams pārsteigums. Tomēr arvien paliek liels jautājums, kāpēc vispār šīs telpas durvis tika aizmūrētas, pat ja iepriekšējie saimnieki neizveidoja saunu? Kas šajā telpā būtu varējis notikt, ka tā bija jāaizmūrē?

 

Leave a Comment