“Īpašā mērķu izpildes nedēļa!”; Kāds mērķis pēc zodiaka zīmes izpaudīsies nedēļā no 19. līdz 25. jūnijam

Tas, kas jūsu zodiaka zīmei jāizpaužas nedēļā no 2023. gada 19. līdz 25. jūnijam, sākas ar mērķu izvirzīšanu. Prāts var mēģināt pateikt, kurā virzienā jums jāiet vai pat kādam jābūt, lai kļūtu laimīgāks, taču patiesība pastāv tikai jūsu sirdī.

Tomēr jūsu sirds ir arī jūsu mājas, telpa, kur jūs varat būt visīstākais neaizsargātākais es un kur jūs varat atrast mieru ar sevi un dzīvi tādu, kāda tā ir.

Kas jūsu zodiaka zīmei ir jāizpaužas nedēļā no 19. līdz 25. jūnijam:

Auns

(21. marts–19. aprīlis)

Manifests: Komforts un miers

Paņemiet lavandas un rozā kvarca zariņu un ielieciet to zem spilvena. Atkārtojiet apstiprinājumu katru vakaru pirms gulētiešanas. Ieeļļojiet savu sirds čakru ar rožu ēterisko eļļu, lai iegūtu lielāku sirdsmieru.

Apliecinājums šai nedēļai: esmu mierā ar saviem lēmumiem un veidoju ērtu dzīvi.

Vērsis

(20. aprīlis–20. maijs)

Manifests: Ārstnieciskās sarunas

Iekļaujiet zilo krāsu savā tērpā šonedēļ, lai simbolizētu dziedināšanu un godīgas sarunas. Jūs varat arī svaidīt savu rīkles čakru ar verbīnu un valkāt lapis lazuli rotaslietas, lai ar saviem vārdiem vairāk dziedinātu.

Apliecinājums šai nedēļai: esmu gatavs pieņemt savu vārdu spēku, lai nestu dziedināšanu.

Dvīņi

(21. maijs–20. jūnijs)

Manifests: vieglums un maigums

Uz plīts pagatavo katliņu ar verdošiem garšaugiem, pievieno kumelīti, ingveru un piparmētru. Gatavojot to, atkārtojiet afirmāciju sešas reizes, satverot rokas rokās un virzot tvaiku pār galvu. Ļaujiet aromātam piepildīt jūsu māju ar vieglumu un maigumu.

Apliecinājums šai nedēļai: meklēju vieglu un maigu dzīvi.

Vēzis

(21. jūnijs–22. jūlijs)

Manifests: Iekšējā uzticēšanās

Paņemiet baltu sveci un pārsieniet to ar violetu pavedienu, lai simbolizētu jūsu intuīciju un zināšanas. Apkaisiet rozmarīnu un lavandu ap pamatni un atkārtojiet apstiprinājumu četras reizes, izgaismojot to, peldoties tās enerģijā.

Apliecinājums šai nedēļai: praktizēju iekšējo uzticēšanos, ļaujot sev ieklausīties savā intuīcijā.

Lauva

(23. jūlijs–22. augusts)

Manifests: Pateicība

Izveidojiet pateicības dārzu, lavandas mīlestībai, baziliku pārpilnībai, rozmarīnu labklājībai un citronu balzamu dziedināšanai, nosūtot nodomu katram stādam un rūpējoties par to kā savu iekšējo pateicību, atkārtojot apstiprinājumu vienpadsmit reizes.

Lasi vēl: “Slavenā Ēģiptes dievību pārbaude!”; Ēģiptes simbols, kas jūs visvairāk piesaista, atklās slēptu personības iezīmi

Apliecinājums šai nedēļai: esmu pateicīgs par savu ceļu un šo mirkli savā dzīvē.

Turpini lasīt, kā veiksies pārējām zodiaka zīmēm, nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment