4 lietas mājā, kas “izsūc” no jums enerģiju – steidzami atbrīvojieties no tiem!

Diskomfortu var radīt ne tikai nemierīgie mājinieki, bet arī lietas, kurām principā jau sen neesi pievērsis uzmanību, un tās lēnām “izvelk” no tevis enerģiju. Kopā ar speciālistu nolēmām noskaidrot, ko tagad ir laiks izmest no savas mājas.

Lietas, kuras esat valkājis gadiem ilgi

Protams, ja lieta ir kvalitatīva un jums tā patīk, noteikti nevajadzētu to nēsāt tuvākajā spainī. Tomēr fen šui eksperti iesaka atjaunināt savu garderobi vismaz vairākas reizes gadā, un tas ir loģiski, jo jebkura lieta mēdz uzkrāt enerģiju, un ne vienmēr ir pozitīva.

Kādā brīdī lieta sāk tevi “noturēt” uz vietas, savukārt jaunais palīdz uzlādēties ar pozitīvām emocijām. Starp citu, savu mīļāko jaku labā stāvoklī vari neizmest, bet uzdāvināt draugam!

Ģipša figūriņas

Daudziem no mums mājā ir šāds dekors. Kā likums, draugi no ceļojumiem atved ģipša figūriņas, vai līdzīgas lietas nāk no radiem. Šķiet, kādu ļaunumu var nodarīt vienkārša figūriņa?

Lasi vēl: No rītdienas, 19.jūnija gaidāmas izmaiņas reģionālajos autobusos – esiet vērīgi!

Faktiski eksperti saka, ka no ģipša izgatavotās lietas ātri “izvelk” pozitīvo enerģiju mājā. Jūs varat pamanīt, ka lielākā daļa strīdu notiek telpā, kurā ir novietots visvairāk ģipša figūriņu.

Turpini lasīt, kādas vēl ir lietas, kuras izsūc enerģiju, nākošajā lapā

Leave a Comment