“Īpašā mērķu izpildes nedēļa!”; Kāds mērķis pēc zodiaka zīmes izpaudīsies nedēļā no 19. līdz 25. jūnijam

Jaunava

(23. augusts–22. septembris)

Manifests: Izglītība

Iededziet rožu sveci un iemasējiet sevi ar rožu ēterisko eļļu. Iedomājieties, ka jūs radāt vietu savā dzīvē, lai citi par jums parūpētos, atdarinot siltu rozā mirdzumu. Praktizējiet to kopā ar mīlošu partneri, lai iegūtu lielāku rūpes sajūtu.

Apliecinājums šai nedēļai: esmu atvērts manas dzīves biedru rūpēm un mīlestībai.

Svari

(23. septembris–22. oktobris)

Manifests: Līdzsvars

Novietojiet uz altāra baltu sveci, dolāra banknoti, rožu kvarcu un lauru lapu. Atkārtojiet apstiprinājumu astoņas reizes, ar savu nodomu atgriežoties šajā telpā.

Šīs nedēļas apstiprinājums: es strādāju pie veselīgāka un pilnvērtīgāka darba un privātās dzīves līdzsvara radīšanas.

Skorpions

(23. oktobris–21. novembris)

Manifests: jaunu iespēju izpēte

Paņemiet zelta sveci un apsmērējiet to ar citronu balzamu, apliekot lavandu ap tās pamatni. Koncentrējieties uz sevis un savas enerģijas atvēršanu jaunām iespējām, atkārtojot apstiprinājumu piecas reizes.

Apstiprinājums šai nedēļai: es atveru sevi, lai izpētītu jaunas iespējas saskaņotībā ar savu Augstāko Es.

Strēlnieks

(22. novembris–21. decembris)

Manifests: Emocionālā tuvība

Iededziet vienkāršu sarkanu sveci un novietojiet plaukstas uz sirds, lai atbrīvotu noslīpētās emocijas. Uzklājiet baltās salvijas, lavandas un rožu ziedlapiņas sev un mājām, lai tās attīrītu vairāk.

Apstiprinājums šai nedēļai: esmu apņēmības pilns veikt nepieciešamo darbu, lai radītu vairāk emocionālas tuvības savās visdārgākajās attiecībās.

Mežāzis

(22. decembris–19. janvāris)

Manifests: apņemšanās

Paņemiet sarkanbaltu sveci un sasieniet tās ar zilu pavedienu, kas simbolizē patiesību. Sēžot altāra priekšā, svaidieties ar ilang-ilang un ciedra koka ēteriskajām eļļām, īpašu uzmanību pievēršot sirds čakrai. Atkārtojiet apstiprinājumu astoņas reizes.

Apliecinājums šai nedēļai: no visas sirds esmu gatava nodoties romantiskām attiecībām, kas atbilst manai patiesībai.

Ūdensvīrs

(20. janvāris–18. februāris)

Manifests: Miers

Pagatavo tēju ar kumelītēm, lavandu, rozi un piparmētru. Izveidojiet ikdienas praksi, sēžot pie tējas, iztēlojoties sevi kā miera iemiesojumu, kuru meklējat, atkārtojot apstiprinājumu četras reizes. Kad esat padzēris tēju, varat piedāvāt lietotos augus zemē, lai iegūtu dziļāku nolūku.

Apliecinājums šai nedēļai: esmu gatavs par prioritāti noteikt sevi, telpu un klusumu, kas man vajadzīgs, lai justos atjaunots.

Zivis

(19. februāris–20. marts)

Manifests: Priecīga un pārpilna mīlestība

Savāc dārza podu, rozi, lavandu, baziliku un saulespuķes. Pirms stāda stādus, uzrakstiet savu apstiprinājumu uz papīra un ievietojiet to katla apakšā, pārkaisa ar kanēli augšanai. Atkārtojiet apstiprinājumu septiņas reizes, koncentrējoties uz prieka un pārpilnības iemiesošanu sevī un savā aurā.

Lasi vēl: No rītdienas, 19.jūnija gaidāmas izmaiņas reģionālajos autobusos – esiet vērīgi!

Apliecinājums šai nedēļai: es veidoju prieka un mīlestības pārpilnības telpu.

COMMENTS

Leave a Comment