Ieleks pēdējā vagonā! Līdz 31. decembrim šīs 4 zodiaka zīmes pagūt sakārtot savas lietas, tostarp naudas jautājumus

Līdz 31. decembrim, kurš būs jau pavisam drīz šīs 4 zodiaka zīmes var pagūt sakārtot savas lietas, tostarp naudas jautājumus, kas būs ļoti no svara. 

 

Pūķa gads ir viens no ķīniešu zodiaka simboliem, un tas notiek ciklā katru 12 gadu. Pūķa gads tiek uzskatīts par īpašu, un tā simbols simbolizē spēku, drosmi un enerģiju. Pūķa gadā dzimušie cilvēki tiek uzskatīti par spēcīgiem un izturīgiem, ar dzīvīgām un lepniem raksturīgām īpašībām.

Katram kiniešu zodiaka gadam ir arī piešķirta piecām elementu kombinācijām (koks, uguns, augs, metāls, ūdens), kas iet vēl vienā 60 gadu ciklā. Šī kombinācija var ietekmēt konkrētā gada raksturojumu.

Lasi vēl: Kā pievilināt veiksmi, naudu un mīlestību? Kādas krāsas apģērbā jāsagaida Pūķa gads saskaņā ar zodiaka zīmi

Pūķa gads tiek svinēts kā nozīmīgs notikums ķīniešu kultūrā, un tas ietekmē dažādas dzīves sfēras, tostarp dzimšanas, laulības un uzņēmējdarbības plānošanu ķīniešu kopienās.

Kā pareizi svinēt Ziemassvētkus, pēc ezotēriķu domām?

Aktivitātes ārpus telpām, tuvumā dabai. Pastaigas mežā, meditācija parkā vai vienkārši klusēšana uz zvaigznēm var piedot klusumu un mieru šajos svētkos.

Meditācija. Ziemassvētku laikā daudzi cilvēki meklē dziļāku nozīmi un mieru. Meditācija, refleksija par aizgājušo gadu un izvirzīšanās ar saviem nākotnes mērķiem var būt svarīgs elements.

Pateicības prakse. Ezotēriķi bieži uzsver pateicības nozīmi. Svinot Ziemassvētkus, varat apzināties un novērtēt visu pozitīvo dzīvē, dalīties ar pateicības pieredzēm un izmantot šos brīžus, lai veidotu saviem apkārtējiem prieka un mīlestības atmosfēru.

Rituāli un simboli. Daži cilvēki svin Ziemassvētkus, veicot īpašus rituālus vai izmantojot simbolus, kas viņiem ir nozīmīgi. Tas var būt saistīts ar sveces, kristāliem, rituāliem siltajā vannā vai citiem garīgajiem elementiem.

 

Kuras būs šīs laimīgās zodiaka zīmes? 

Lauva

Zvaigznes norāda, ka Lauvām ir lielas izredzes 2023. gadu noslēgt ar “godu”. Tieši tā, kā Lauvām patīk. Tiesa, šīs zīmes pārstāvji pēkšņi izlems strādāt ar kļūdām, nevis sacensties ar kādu, kuram ir autoritāte un lepnums.

Lasi vēl: “Tas nav noticis jau 142 gadus”: sinoptiķi stāsta, kas notiks pēc 13. decembra

Un tāpēc no 13. decembra Lauvas sāks rīkoties piesardzīgi un saprātīgi. Rezultātā Lauvas ne tikai spēs izvairīties no daudzām problēmām, bet pat sāks atpelnīt savus pūliņus, tostarp naudas izteiksmē.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment