Ieleks pēdējā vagonā! Līdz 31. decembrim šīs 4 zodiaka zīmes pagūt sakārtot savas lietas, tostarp naudas jautājumus

Jaunava

Jums izdosies īstenot daudz ko no iecerēto. Priecājieties! Nebaidieties pat strauji mainīties apkārtējiem apstākļiem. Jaunava iedvesmos pārliecību.

Rezultātā šī Jaunavu “nepiekāpība” grūtību priekšā sāks nest šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem labumu. Lai arī to forma būs neparasta, un lielums uzreiz nebūs liels, tomēr tas ir patīkami: pūles nebūs bijušas veltīgas.

 

Mežāzis

Jau no 2023. gada pēdējā mēneša vidus Mežāži riskē iegrimt verdošā notikumu katlā. Un tam var pievienot lielu porciju labu ziņu, tostarp personīgo plānu.

Un apsolītās ziņas būs zīmīgas – un uz to viļņa esošais Mežāzis var pat nolemt pārskatīt savu līdzšinējo nostāju. Un ne tikai karjeras jomā.

 

Ūdensvīrs

Profesionāls izrāviens ir tas, ko astrologi sola Ūdensvīriem decembra vidū. Pirms atskanēs Jaungada zvani, Ūdensvīri paspēs saņemt ziņas par nepilnas slodzes darbu, jaunu amatu vai darbavietu.

Kāds cilvēks tiks “ievilkts” daudzsološā projektā. Jebkurā gadījumā profesionālā izaugsme nozīmēs ienākumu līknes pieaugumu. Taču nevajag decembrī uzreiz cerēt uz mannu no debesīm – visi maksājumi saskaņā ar algu sarakstu.

 

Leave a Comment