Pārstartēšanas maģija: gatavojamies retrogrādajam Merkura horizontam Mežāzi uz 2024. gada sliekšņa

No 2023. gada 13. decembra līdz 2024. gada 1. janvārim mēs sastapsimies ar pēdējo 2023. gada retrogrādo Merkuriju ambiciozajā Mežāzī.

Šis periods sola ne tikai notikumu palēnināšanos, bet arī iespēju pārskatīt, analizēt un veikt izmaiņas karjeras un izglītības jomās. Portāls Spogulis ir sagatavojis ieteikumus.

Gatavošanās galvenajam 2024. gada tranzītam

Paredzams, ka 2023. gada beigās Merkurija planētas retrogrādā kustība radīs lielākas nepatikšanas dažādās dzīves jomās. Šī retrogrādā Merkurija fāze, kas sāksies pirms Jaungada brīvdienām, var radīt pastiprinātu spriedzi un problēmas komunikācijas, informācijas apstrādes, intelektuālās darbības, ātruma un kustību jomās.

Merkurija planētas apgrieztā kustība tiek uzskatīta par nelabvēlīgu periodu, kad rodas negaidītas problēmas un kavēšanās. Daudzi cilvēki baidās, ka šajā periodā var kavēties dāvanu piegāde, rasties problēmas ar tehniku un citas neērtības, kas var ietekmēt svētku noskaņojumu.

Ir svarīgi būt gataviem iespējamām neērtībām un veikt piesardzības pasākumus, lai risinātu iespējamās problēmas, kas saistītas ar Merkurija planētas atpakaļgaitas kustību.

 

Galvenās tranzīta tēmas ir šādas

Karjeras mērķi un plāni

Merkurs, kas atrodas Mežāzi, aicina palēnināt tempu un pievērsties saviem karjeras plāniem. Ir svarīgi uzdot jautājumus: vai mēs sasniedzam savus mērķus un kā mēs varam uzlabot savu sniegumu?

Mācīšanās un zināšanu paplašināšana

Retrogrādais periods ir lieliska iespēja pārskatīt un padziļināt zināšanas. Šis ir laiks jaunām nodarbībām, mācībām un prasmju uzlabošanai, īpaši karjeras jomā.

Disciplīna un laika plānošana

Saturns, Mežāža valdnieks, aicina uz disciplīnu un paškontroli. Veicamo darbu saraksta pārskatīšana, kļūdu apzināšana un efektivitātes uzlabošanas plāns ir panākumu atslēga.

 

No kā izvairīties

Strīdi un konflikti

Izvairieties no strīdu uzsākšanas strīdu dēļ, lai strīdētos retrogrādā Merkura laikā. Pārdomāšana, sākot kaut ko jaunu, var novest pie atkārtošanās.

Impulsīvi lēmumi

Merkura ietekmē, kas atrodas Āzirga zīmē, neļaujieties impulsiem un ego. Rīkojies metodiski, taktiski un ar izpratni par saviem ierobežojumiem.

Sagatavošanās trūkums

Tā kā Merkurs valda pār transportu, esi gatavs iespējamiem kavējumiem. Gatavojieties iepriekš un esiet gatavi izmaiņām plānos.

 

Ko darīt retrogrādā Merkura laikā

Pētniecība un studijas

Šis ir lielisks laiks pētniecībai un mācībām. Iedziļinieties pagātnes tēmās vai projektos, padziļināti atgriezieties pie tiem un analizējiet tos, lai veiksmīgāk pabeigtu.

Pozitīvas darbības

Koncentrējieties uz pozitīvajiem dzīves aspektiem: pavadiet laiku kopā ar mīļajiem, dariet lietas, kas jums sagādā prieku, un jūtieties saistīti.

Uzlabojiet saziņu

Tā kā saziņa var būt sarežģīta, uzsveriet klausīšanos un uzdodiet jautājumus. Izprotiet citus un centieties izvairīties no pārpratumiem.

Retrogrādais Merkurs Mežāži piedāvā unikālu iespēju sevis izzināšanai, karjeras stratēģiju pielāgošanai un zināšanu bagātināšanai. Sagatavojieties šim periodam ar gudrību, disciplīnu un vēlmi mainīties.

Leave a Comment