Iekļūs Visuma melnajā sarakstā: 3 Zvaigžņu Zīmes, kas aprīlī saņems skarbas karmiskās mācībstundas

Foto – Pexels

Zivis

Nevaino likteni, dzīvi vai citus cilvēkus tajās problēmas, kas tevi sagaidīs aprīlī. Tu pats esi tās radījis, nerīkojoties godīgi un pieklājīgi pret citiem cilvēkiem. Tevi gaida karmiskās mācības, kas risinās tavas dzīves problēmas, un padarīs šīs mācībstundas ļoti skarbas un atmiņā paliekošas. Dots devējam atdodas – tā skan šis sakāmvārds, ko tu būsi spiests sev atgādināt.

Svari

Tu jau ilgu laiku esi slēpis dažus savas dzīves aspektus. Tomēr viss apslēptais reiz nāk gaismā. Tāpēc ir pienācis laiks uzņemties atbildību par savu rīcību. Ja tu domā, ka izvairīsies no skandāla, tu stipri maldies…

Lasi vēl: “Veiksies Pilnīgi Visā”: 2024. Gada Aprīlī 3 Zvaigžņu zīmes gūs neticamus panākumus

Dvīņi

Foto – Pexels

Tu esi bijis ļoti bezatbildīgs un pat vēl mēģināsi tāds būt, taču aprīļa mēnesis nebūs beidzies, kā tu saņemsi to atpakaļ dubultā. Tu plūksi tos augļus, kurus pats “iestādīji”, un, vai zini, ko? Tev tas ļoti nepatiks. Vainot šajā nevari nevienu, jo tu pats sevi esi novedis tajā situācijā, kurā tu esi šobrīd. Tev nāksies ļoti labot savas kļūdas, bet, pilnīgi iespējams, tu zaudēsi arī ko tādu, kas tev ir ļoti dārgs.

Leave a Comment