Guļam ar meitenēm pēcdzemdību palātā… Gaišā dienas laikā palātā ienāk 2 vīrieši un tad tik sākās…

Jūrnieku vestēs, treniņtērpos, neskūti un iet taisni pie meitenes pie loga. Es nevarēju redzēt tālāk – bet dzirdu, tikai viņš saka otrajam: “Nu pataustīji, ir silts?” Viss klusi šokā! Kam viņš pieskārās? Kam vajadzēja atdzist līdz ierašanās brīdim? .. Izradās, santehniķi pārbaudīja radiatoru …

Lūk, kuriozi!

😊Atnācām ar vīru uz ultraskaņu, viņš ar nepacietību spaida manu roku. Visbeidzot, viņš nespēj nociesties un nervozi jautā: “Kad man jau paziņos mana dēla dzimumu?” Ārsts stingri apskata viņu un atbild: “Jūsu dēla dzimums ir meitene”.

😊 Dzemdētājai ievadīja anestēziju, viņa ir priekšniece, nu jau ārsts un māsiņa šuj viņu ciet, un viņa viņiem saka: “Rīt! No rīta! Paskaidrojumus man uz galda, abas! “Un atslēdzas.

😊Dzemdējām ar vīru noalgojot maksas vecmāti. Vīrs traki nobijies par mani un par sevi … Kaut kur stundu pirms mazulītes dzimšanas vecmāte saka: “Nu, pasēdiet šeit piecas minūtes, un es iešu sagatavot galdu” (viņa domāja dzemdību galdu). Vīrs: “Nu ko, vai tad mums vajadzēs svinēt uzreiz??” … tādā pilnā nopietnībā … vecmāte smējās ilgu laiku.

😊 Kaķēnu aizveda prom, es gulēju uz kušetes ar katetru vēnā un ledu, telefons rokā, es nosūtu visiem sms. Sāk nākt apsveikumi. Un tikai pamēram divos dienā, kad es esmu labi izgulējusies un paēdusi, tad man tikai pieleca, ka es pateicu visiem, izņemot savam vīram)) Viņš gandrīz pat neapvainojās))

😊 Tas bija kaut kad, kad biju stāvoklī, pastaigājos ar savu draudzeni. Tajā laikā draudzene šaubījās, ka viņa arī varbūt ir stāvoklī. Mēs tuvojamies aptiekai, es viņai saku:

Lasi vēl: Izvēlies savu ideālo kāzu kleitu un uzzini par sevi daudz, daudz vairāk

– Ieej, iegādājies testu un viss būs skaidrs.

– Es esmu kautrīga, nopērc tu.

Nu es ieeju. Sniedzu aptiekārei naudu un saku, ka man ir nepieciešams grūtniecības tests. Viņa izvalba acis:

– Un jums joprojām ir šaubas?

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment