Guļam ar meitenēm pēcdzemdību palātā… Gaišā dienas laikā palātā ienāk 2 vīrieši un tad tik sākās…

😊Vīrietis stāsta:

Mana sieva ir nedaudz stāvoklī. Un viņas grūtniecība nenorit viegli, tāpēc intīmās attiecības pagājušo nedēļu laikā nav bijis. Un šodien es, paliekot mājās darba laikā, nolēma uzvārīt olas biešu zupai.

Katlu, protams, uzlika uz uguns un nogulās uz dīvāna, lai palasītu tālākajā istabā … Nu, protams, es aizmirsu par tām un atjēdzos tikai tad, kad no virtuves atskanēja sprādziens. Katliņu nācās izmest, un olas paliekas skrāpēt no griestiem. Tā visa ir priekšvēsture.

Un tagad pats āķis. Es devos pakaļ manai sievai, lai atvestu viņu no darba. Sāku sniegties pie viņas, lai viņu skūpstītu, un viss par ko domāju ir par griestiem un sienām. Un mana sieva, pēkšņi man saka, ka labsajūta šodien ļaus mums veikt to pašu mīlestības aktu. Es kārtīgi nesadzirdot, turpinot atspoguļot sabojāto virtuvi, pēc minūtes izdvešu šādu frāzi: Ak, dārgā, es nezinu, kā lai tev to pastāsta, bet man šodien olas pārsprāga … Jums vajadzēja redzēt viņas seju …

😊Mums ir ārsts slimnīcā, vīrietis, kas visas meitenes grūtnieces mulsināja ar frāzi pirms pārbaudes “VELC NOST BIKSES, IESIM IEPAZĪTIES!”

😊Vienā no pieņemšanām: “Dakter, kad man ir dzemdēšanas datums ” Un kam tev?” Patiešām, priekš kam es pēkšņi painteresējos?

😊Guļ, jau dzemdē, pūlējas un pēkšņi atceras, ko kursos teica -Var dziedāt, un tad būšot vieglāk … neko savā galvā citu nevarēju atcereties, izņemot karalis un klauns: “Vīri ēda gaļu! Dzēra virsū alu”

😊 Gatavojos dzemdēt, mani pārvar panika, sieviete bēg prom un pakaļ skrien vecmāte: “No manis stāvoklī vēl neviena nav aizgājusi!”

😊Manas pirmās dzemdības Izraēlā. No vīra atstāsta. Viņš un vēl viens “tētiņš” sēž uzgaidīšanas telpā. Te viņiem garām uz kušetes pastumj Etiopieti uz dzemdībām. Otrais tēvs vēršas pie mana vīra un jautā: “Vai tas ir vīrietis vai sieviete?”

Ar mani kopā dzemdēja krievu meitene Ļena. Viņa dzemdēja vienlaikus ar to pašu etiopieti. Un radinieki (mātes, vecmāmiņas utt.) Sēž uzgaidāmajā telpā. Un šeit nāk ārsts, turot rokās divus bērnus, viņš saka: “Šī ir meita Ļenai, un ir dēls kaut kāds (tur pilnīgi melnu bērnu)” Un tad Ļenas vecmāmiņa jautā: “? Un kurš ir mūsējais”

◇ Vienu dienu es pamodos naktī, skatos uz savu guļošo vīru un domāju: “Mans Dievs, kas tas ir?” Apsēdos gultā sēdus, izberzēju acis, pakratīju galvu – tas nepalīdzēja. Es gribēju viņu pamodināt un jautāt – kas tu esi? Bet apturēja viņa mierīgais miegs. Ar sajūtu, ka kaut kas šeit nav, piecēlos, es devos uz virtuvi, padzēru ūdeni, iegāju bērnistabā, paklausījos bērnu saldajā šņākšanā un devos uz guļamistabu, ar nodomu, lai noskaidrotu, kurš gulēja tur. Uz sliekšņa pēkšņi sapratu, ka tas bija mans vīrs! Bet kāds ir viņa vārds? Es gribēju pamodināt un jautāt – kāds ir tavs vārds? Man izdevās noturēt sevi, sapratu, ka viņš varētu nepiedot. Es devos uz virtuvi, lai padzertu ūdeni, atguvos no sajūtas, ka es drīz pārplīsīšu. Es pasniedzos viņa somā, atradu identitātes karti, noskaidroju vārdu. Nomierinājos, un devos gulēt, bet …. es aizmirsu aiziet uz tualeti! Pēc 15 minūtēm es pamodos un joprojām neatverot savas acis murmināju pie sevis: “Tikai mierīgi! Blakus ir vīrs, viņa vārds ir Romāns, un es gribu iet uz tualeti! “.

Vairāk tas ar mani nav noticis. Mans vīrs par to nezin.

😊Un vispirms es nevarēju sagaidīt, kamēr meita aizmigs un migu ciet, sēžot barošanas laikā. Es pamodos no tā, ka viņa raud, dodu viņai krūti, bet viņa joprojām raud, tad es paskatījos, viņas galva ir otrā pusē, un es mēģinu pabarot viņas dibenu.

😊Es piedzemdēju, dzirdu, ka mans tālrunis vibrē pirmsdzemdību palātā. Viņi atnesa man to, zvana vīra māte. Es paņemu tālruni, viņa jautā: “Nu kā tur viss nokārtojās? Kā tu jūties? “(Un šeit man jāsaka, ka viņi mani uz slimnīcu atveda tikai pirms divām stundām un bez kontrakcijām, vai drīzāk es tās nejutu). Nu es viņai saku: “Viss!” Viņa man jautā: “Kas viss?”. Es saku: “Es tikko piedzemdēju …”. Viņa gandrīz kliedzot: “Kā tas ir, mēs taču tikko tevi atvedām, vai tu esi pārliecināta? !!!”

😊Domas naktī skatoties uz vīru: “Kas tas ir?” viņš ir bez autiņbiksītēm !!! tagad viss tiks piečurāts!!! ”

Un tā vēl bijis … Šodien, gaļas vietā mikroviļņu krāsnī iemeta atkauseties piekakātu autiņu. Uz veselām 14 minūtēm …

😊 Sieviete atnāca pie ārsta vīrieša, izģērbusies, nogūlās uz krēsla. Ārsts saka, jūs ātri izpletāt savas kājas, un kur prelūdija un papļāpāšana :)))

Lasi vēl: Sievietēm ar šādiem vārdiem ir lielāka iespēja palikt stāvoklī šajā gadā

😊Stāstīšu, kas ar mani pēc dzemdībām notika: laktostāze. Piena stagnācija, divas svara bumbas, ierastā otrā/trešā izmēra vietā. Sāp, biedējoši, slikti, šausmas! Ārsts ieteica lietot kāpostu lapu, lai novērstu pietūkumu. Es zvanu savam vīram un lūdzu, lai atnes kāpostu. Viņš atnesa to. Sešas galvas. Visa istaba kārtīgi izsmējās. Un mans vīrs tāds nesatricināms: “Kā es varu zināt, cik tev vajag kāposta? Es paskaitīju, ka jums bija vēl sešas dienas šeit japaliek, tāpēc es paņēmu sešas galvas, pa vienai uz katru dienu”

Leave a Comment