Gudriem cilvēkiem dzimšanas datumā vienmēr ir šis cipars: pārbaudiet savu dzimšanas datumu

Ja tava dzimšanas gada pēdējie cipari ir 4 vai 5

Tevi vienmēr pavada veiksme, tu tici saviem spēkiem. Tu esi strādīgs un inteliģents, darbs tavā dzīvē ieņem svarīgu vietu. Tev piemīt lieliskas analītiskās un pārliecināšanas spējas. Tev patīk ceļot un vērot dzīvi dažādās valstīs. Tev ir raksturīga radoša domāšana un neparasta pieeja.

Ko jums sola zvaigznes?

Jūs jūlijā gaida ļoti labvēlīgu piedāvājumu. Ja to pieņemsi un veiksmīgi realizēsi, tev būs iespēja pāriet nākamajā karjeras līmenī vai arī tev būs iespēja iekļūt šaurā izredzēto lokā. Panākumi biznesa jomā palielinās jūsu ienākumus. Jums izdosies paveikt kaut ko tādu, ko esat ilgstoši atlikuši pieejamo līdzekļu trūkuma dēļ.

Mēneša vidū pastāv iespēja, ka jūsu sadzīves jautājumi pēkšņi saasināsies un traucēs jūsu lietišķajām aktivitātēm. Pēc 17. jūlija nāksies atgriezties pie lietām, kuras kaut kādu iemeslu dēļ neesi pabeidzis pavasarī. Attiecībās ģimenē jūs sagaida patīkamas nepatikšanas, un tiem, kam nav pāra, šomēnes labāk doties ceļojumā – tur satiksiet cilvēku, ar kuru varēsiet veidot personīgo laimi.

Mēneša beigas ir labvēlīgs periods, lai sāktu ilgtermiņa mācības vai jaunu zināšanu un prasmju apgūšanu, sāciet tam veltīt vairāk enerģijas un laika.

Ja tava dzimšanas gada pēdējie cipari ir 6 vai 7

Tev piemīt līdera īpašības, taču dažkārt vari būt diezgan egocentrisks. Tu esi izlēmīgs un dinamisks, tava aktivitāte palīdz sasniegt mērķus. Tu labprātāk esi lietu centrā un iedvesmo citus ar savām idejām.

Viņi jūlijā spīdēs ar saviem talantiem. Apbrīna un dažādi labumi neliks jums gaidīt. Pastāv liela varbūtība, ka mēneša pirmajā pusē jūs saņemsiet jaunus interesantus darba piedāvājumus. Nevilcinieties – pieņemiet tos un drosmīgi realizējiet savu potenciālu! Drīz jūs ne tikai saņemsiet lielu peļņu, bet arī pāriesiet nākamajā profesionālās meistarības līmenī vai perspektīvākā amatā.

Ja šobrīd esi darba meklējumos, līdz mēneša vidum atradīsi ienesīgu nodarbinātības iespēju. Esi modrs – neparaksti dokumentus, kurus neesi izlasījis no pirmā līdz pēdējam burtam.

Jūlija pirmajās dienās nelolojiet naudu pat uzticamiem draugiem, jo risks zaudēt gan naudu, gan draugus ir pārāk liels. No 10. līdz 16. jūlijam neļauj emocijām ietekmēt tavas attiecības. Saglabājiet vēsu prātu un apdomīgu skatījumu uz lietām, neļaujieties provokācijām.

Lasi vēl: Gaidāmas vērienīgas izmaiņas ”Octā”: Vai gaidāms spēcīgs cenu kāpums?

Ja tava dzimšanas gada pēdējie cipari ir 8 vai 9

Tu esi pārdomāts, uzticams un praktisks. Tu vienmēr rūpīgi apsver visus argumentus pirms lēmuma pieņemšanas. Tev ir daudz plānu un tu neļaujies impulsīvām darbībām. Tu esi disciplinēts un atbildīgs. Tev patīk racionāli izmantot resursus, un tev piemīt vadības spējas.

Jūlija sākumā viņi var saskarties ar nopietniem šķēršļiem. Visi darījumi pēkšņi apstāsies. Nebīsties panikas! Tev vienkārši jāatpūšas un trīs dienas jāļauj lietām ritēt savu gaitu. Situācija labosies pati no sevis, un viss atkal sāks strādāt par labu jums. Pēc 14. jūlija profesionālajiem uzdevumiem pievērsies radošāk.

Nebūs lieki izrādīt personīgo iniciatīvu un ļaut vaļu savai iztēlei – inovatīva pieeja tev nāks tikai par labu. Mēneša beigās var rasties finansiālas grūtības. Iepriekš piesargies un apdrošinies pret iespējamiem naudas zaudējumiem.

Arī personīgajā dzīvē lietas nedaudz vilcināsies, taču šis mēnesis ir ļoti labvēlīgs, lai mainītu savu garderobi, frizūru vai nagu meistaru – pārmaiņas noteikti nāks tev par labu un aktivizēs pretējā dzimuma interesi par tevi.

Mēneša beigās draugi un radinieki sniegs ievērojamu atbalstu un veicinās tavus pašreizējos un nākotnes panākumus. Un vēl viens svarīgs punkts: centies kontrolēt savu garastāvokli, lai neesi atkarīgs no pēkšņiem emocionāliem satricinājumiem.

 

Leave a Comment