Grūtniece nezināja ko darīt, uzzinot ultrasonogrāfijas rezultātus; Speciālistiem tas bija neparedzēts pārsteigums

Dmitrijs un Varvara Artamkini jau no skolas laikiem bija pazīstami, un pēc universitātes beigšanas viņi abi sāka strādāt par skolotājiem, vienlaikus sapņojot par saviem bērniem.

Tomēr Varvarai neizdevās palikt stāvoklī. Tāpēc viņas dzīvesbiedri nolēma meklēt medicīnisku palīdzību. Pateicoties mākslīgās apaugļošanas procedūrai, jaunā sieviete beidzot palika stāvoklī.

Varvara ierakstījās priekšdzemdību klinikā, lai ārsts varētu viņu uzraudzīt. Pēc ultraskaņas pārbaudes kļuva skaidrs, ka topošā māmiņa gaida piecus veselus mazulīšus!

Gan topošajiem vecākiem, gan medicīnas speciālistiem tas bija neparedzēts pārsteigums. Ārsti ieteica paturēt tikai divus embrijus, lai nodrošinātu normālu attīstību, tomēr pāris nepiekrita. Viņi vēlējās audzināt visus bērnus.

Visas valsts klīnikas atteicās uzņemties atbildību par sarežģītajām dzemdībām, tāpēc Varvarai un Dmitrijam paveicās, jo radās sponsors, kas sega klīnikas izdevumus ārzemēs.

 

 

Kad sieviete bija 15. grūtniecības nedēļā, viņa devās uz Lielbritāniju. Piecīši piedzima jau 26. grūtniecības nedēļā, un visi piedzimušie bērni bija meitenes.

 

Lasi arī: Mana omīte atklāj, kāpēc vajag iemest kniepadatu verdošā ūdenī

Lasi arī: “Ziemas sezona šoferiem drīz sāksies!”; Speciālisti skaidro – kad un vai izvēlēties, likt auto riepas ar radzēm?

Mazuļi, kuri piedzimusi priekšlaicīgi, saņēma īpašu aprūpi vairākus mēnešus. Viņi labi ēda un strauji pieņēmās svarā. Drīz pēc tam māte kopā ar bērniem tika izrakstīta no slimnīcas, un ģimene atgriezās savās mājās Maskavā.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu, kā meitenes izskatās tagad

Leave a Comment