Katrs cilvēks uzskata sevi par labu. : “Nosauktas zodiaka zīmes, kuras ir ļoti bīstamas!”

Katrs cilvēks uzskata sevi par labu un savus nodomus par labiem, bet ne vienmēr saprot, ka tie ir labi tikai viņa pārmērīgajam ego.

Viena brīvība beidzas tur, kur sākas otra brīvība, un, kad cilvēks to nesaprot, viņš kļūst potenciāli bīstams citiem.

Šādus robežu un likumu noziedzniekus var atrast zem jebkuras zodiaka zīmes, taču katram no viņiem ir savs motīvs un iemesli, kādēļ pārkāpt citu cilvēku robežas.

Auns – Endrijs Landru dzimis zem šīs zodiaka zīmes, viņu sauca par “Ziļbārdu”, jo viņš nogalināja savas līgavas, un iemesls, protams, bija nauda. Šī nepacietīgā un viegli izdegošā zīme vienmēr meklē veidu, kā ātri atrisināt savas finansiālās problēmas, īpaši, ja apstākļi viņus ir iedzinuši stūrī. Un viņš bieži jūtas stūrī, uzskata, ka dzīve pret viņu ir negodīga, jūtas kā upuris, Dieva jērs, tāpēc uzskata, ka ir pelnījis iecietību, ja nonāk sliktas vīriešu kompānijas iespaidā un izdara impulsīvas muļķības. kaislības stāvoklis. Tomēr likums pret Auniem ir nežēlīgs un ātri pārtrauc viņu nelikumīgās darbības.

Vērsis – pasaulē bīstamākais cilvēks ir dzimis zem šīs zīmes un viņu sauca Ādolfs Hitlers. Viņa motīvu pamatā bija Nevainības arhetips, kurš alkst pēc zaudētās paradīzes un tās tīrības, ir pārliecināts, ka agrāk bija labāk un ideālistiski sapņo par kārtības ieviešanu, lai atgrieztu visu pie saknēm. Turklāt Vērsi patronizē Venera, kas saskaņā ar leģendu iestājas par vienlīdzību un vienlīdzīgām laulībām un necieš incestu, nesaskaņas un ārēju disharmoniju. 

Tāpēc zem šīs zīmes var atrast frotē patriotus, snobus un ksenofobi, kuri var kļūt bīstami apmeklētājiem un bēgļiem, kuri pēc izskata ļoti atšķiras no pamatiedzīvotāja. Ir arī sievietēs iemīlējušies dēli, kuri uzskata, ka visi viņiem ir parādā, un mīlīgo teļu aizsegā pārvēršas par turētu cilvēku frotē patērētājiem un, ja nepatīk, dodas uz pirti (tiešā nozīmē). Naudas dēļ viņi ir gatavi darīt daudz un pat uzbūvēt veselu Nā*es viesnīcu, kā Henrijs Holmss, lai sadedzinātu un pārdotu cilvēkus par orgāniem.

Dvīņi Džefrijs Dahmers sapņoja par piederību, par mājām, ko viņš varētu saukt par to, bet viņa vecāki visu bērnību rosījās un strīdējās, kas viņā attīstīja obsesīvu māniju, lai vismaz kaut ko savā dzīvē kontrolēt un turēt. Bet mānijas cēlonis bija iedzimta psihiatrija. Tātad šī zīme kļūst bīstama ģenētisku anomāliju un dažādu psihisku slimību dēļ, vienlaikus šķietami paliekot absolūti saprātīga, kas mulsina potenciālos upurus. 

Lasi vēl: Izvēlieties eņģeļa karti un saņemiet īpašu ziņu nākamajam mēnesim.: “Eņģeļi ar nepacietību gaida, lai dalītos ar savām idejām!”

Viņu vidū ir arī šarmantais Ostaps Benders – viltīgi Krā***ki, derību slēdzēji, zagļi, alkoholiķi un narkomāni, kuri sapņo par vieglu ceļu uz bagātību un eiforiju un neatzīst neviena, pat likumdošanas, autoritāti. Viņu patrons Hermess ar saviem trikiem uzjautrināja visus Olimpa dievus, bija ļoti atjautīgs maldināšanā un uzskatīja, ka inde dziedē, taču viņa apsūdzības nezināja, cik lielas tās ir. Viņu optimisms un pilnīga pārliecība, ka nav bezcerīgu situāciju, var izspēlēt nežēlīgu joku.

Turpini lasīt, kādas ir pārējās zodiaka zīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment