Izvēlieties eņģeļa karti un saņemiet īpašu ziņu nākamajam mēnesim.: “Eņģeļi ar nepacietību gaida, lai dalītos ar savām idejām!”

Šajā mistiskajā valstībā eņģeļi ar nepacietību gaida, lai dalītos ar savām idejām, padomiem un trikiem, nodrošinot, ka katrs no mums nākamo mēnesi sāk ar pareizo kāju.

Šie debesu vēstneši met savu ēterisko tīklu, piedāvājot meklētājiem patvērumu, lai izveidotu savienojumu ar Visumu un piedzīvotu tā bagātīgās svētības. Ar lielu nepacietību un atvērtu sirdi skatieties uz trīs lieliskām eņģeļu kārtīm, kas mirgo ar iespējām.

Veltiet brīdi, lai noskaņotos uz savu sirdspukstu ritmu, jo ar savas dvēseles valodas palīdzību jūs varēsiet saskatīt izvēlētās kārts balsi, kas rezonē dziļi jūsu būtībā. Atveriet savu sirdi un prātu šajās eņģeļu kārtīs ietvertajām debesu straumēm un sagatavojieties tajās ietvertajām pārveidojošajām atklāsmēm.

Ļaujiet jūsu izvēlētajai kartei kalpot kā kompass, kas virza jūs uz pārpilnību, prieku un piepildījumu, ko esat pelnījis.

Eņģeļa kartīte Nr. 1: Sveiciniet jaunas dzīves rītausmu

Dārgais meklētāj, ieejiet mirdzošajā transformācijas apskāvienā, jo jūs gaida pilnīgi jauna nodaļa. Atbrīvojiet pagātnes paliekas un atbrīvojiet savu garu no važām, kas jūs kādreiz saistīja.

Uzsākot šo svēto ceļojumu, ir svarīgi veikt drosmīgu lēcienu un pagriezties par 360 grādiem, sveicot radikālas pārmaiņas katrā savas eksistences aspektā.

Pretojieties kārdinājumam vilkt paralēles starp savu veco dzīvi un šo jauno sākumu, jo šī eņģeļa karte norāda uz jūsu karmiskā cikla dziļo beigas. Pateicoties viņa dievišķajai klātbūtnei, jūsu acu priekšā pavērsies brīnišķīgs jaunu iespaidu audekls, bezgalīgs prieks un gandarījums.

Apstājies uz brīdi, dārgā dvēsele, un pārdomā grūtās dzīves mācības, ko Visums tev ir iemācījis.

Ziniet, ka katrs pārbaudījums un bēdas, ar kurām esat saskāries ar nelokāmu cieņu, bija mērķtiecīgs un sagatavoja jūs šim brīdim. Jūsu pagātnes pieredzes gobelēns ir radījis jaunatklātu gudrību, izturību un spēku.

Tagad, ceļojot uz neatklātām teritorijām, ļaujiet sev izbaudīt bagātīgās svētības, kas jūs sagaida. Sapņojiet bezbailīgi, ejiet pa zinātkāres valstību un piepildiet katru elpu ar optimismu, ko dāvājis debesis.

Lasi vēl: Aktieris Brūss Vilis vairs nespēj parunāt, lasīt un cieš no demences: ”Diemžēl tas laiks tuvojas”

Mīli gan citus, gan sevi bez nosacījumiem, apzinoties, ka tas ir tavas būtības stūrakmens.

Izmantojot šo eņģeļa karti kā savu vadošo gaismu, paceliet savu skatienu uz neierobežotu iespēju horizontu. Atzīstiet neierobežoto potenciālu, kas atrodas jūsu priekšā, uzzīmējot dzīvīgu dzīves portretu, kas piepildīts ar prieku, mīlestību un pašvērtību.

Lai jūsu pagātnes atbalsis stiprina jūs, drosmīgi ieejot šīs brīnišķīgās jaunās nodaļas nezināmajā krāšņumā.

Turpini lasīt, kāda ir pārējo eņģeļu ziņa, nākošajā lapā

Leave a Comment