Grūti noticēt, ka viņa to izdarīja…. Pamatīgā ķezā iekūlusies bijusī TV šova zvaigzne Olga Kambala

Foto – ekrānuzņēmums

Izrādās, ka pagājušajā nedēļā vietnē “Telegram”, Kambala reklamējusi uztura programmu, to pārdodot par 46 eiro, slavinot to ar savu piemēru – ja vēlas tādu augumu kā viņai, tad šī programma palīdzēs.

Šodien žurnāls “Kas Jauns” raksta, ka fitnesa trenera Irina Žuka, kas ir Olgas nu jau bijusī fitnesa trenere, atklājusi, ka patiesībā programma ir viņas veidota un ir aizliegts to izplatīt citiem, turklāt vēl pārdot par naudu.

Irina žurnālam stāstījusi, ka viņa nav atļāvusi savu programmu izmantot jebkur tālāk, turklāt šī uztura programma bijusi sastādīta tieši konkrēti Olgai, kas tolaik bija viņas kliente, tāpēc to izmantot citām sievietēm var būt gluži vienkārši neefektīvi un tādā veidā, kā uzskata trenere, Olga maldina savas potenciālās klientes.

Irina ir strikta – viņa uzskata, ka nedrīkst šādu programmu pielāgot jebkurai sievietei, kas to tagad nopirks no Olgas, piemēram, jaunajām māmiņām, kas bērniņu baro ar krūti, ir jāēd pavisam citādi. Trenere teic, ka individuāli pielāgots uztura plāns tiek sastādīts pavisam citādi – ņemot vērā gan sievietes vecumu, gan augumu, gan viņas fiziskās aktivitātes un visu citu, un viņa negribot justies vainīga, ja kādai sievietei, ēdot pēc šīs programmas, notiks kaut kas slikts, jo šī ēdienkarte, gluži vienkārši, viņai būs izrādījusies nepiemērota.

Lasi vēl: “Ar to ir jāiekļaujas mēneša robežās…” – dzejniece un TV šovu zvaigzne Magone nosauc iespaidīgu summu, ko tērē par pārtiku

Trenere Irina atklāj, ka pirms kāda laika viņas bijusī kliente Olga Kambala esot piedāvājusi kopā veidot šādus uztura plānu maratonus, taču Irina esot atteikusies no šīs idejas, jo nav bijusi ieinteresēta. Tagad, kā izrādās, Olga šai idejai mieru nav likusi, bet diemžēl savās pārdošanas grupā min arī treneres vārdu, pret ko viņa pati kategoriski iebilst. Irina teic, ka Olga pirms apmēram 6 mēnešiem pie viņas pārstājusi nākt uz treniņiem un kopā tā laika abas nav sarunājušās.

Savukārt žurnālam “Kas Jauns” pati Olga Kambala saka, ka nejūtas neko pārkāpusi, bet treneres vārdu minējusi, jo tādā veidā gribējusi viņu tikai pareklamēt citām sievietēm.

Olga teic, ka pie Žukas esot gājusi uz treniņiem vairāku gadu garumā un maksājusi par to 170 eiro mēnesī. Kambala arī esot neizpratnē par to, kāpēc Irina jūtas nokaitināta, jo šo “maratonu” abas esot piekritušas veidot kopā.

Foto – ekrānuzņēmums

Arī Olgas vīrs, bijušais sportists Kaspars Kambala žurnālam teicis, ka Olga neko ne no viena neesot “nočiepusi”, jo viņai pašai esot pietiekoši daudz zināšanu un pieredzes, lai visu izdarītu pati un sniegtu padomus “Telegram” citām sievietēm.

Visu interviju ar Olgu Kambalu un treneri Irinu Žuku lasi žurnāla “Kas Jauns” 14.maija numurā!

 

 

Leave a Comment