Grūti noticēt, ka viņa to izdarīja…. Pamatīgā ķezā iekūlusies bijusī TV šova zvaigzne Olga Kambala

Foto – ekrānuzņēmums

Bijusī TV šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne, sportista Kaspara Kambalas sieva Olga, kā izrādās, iekūlusies jaunās nepatikšanās. Un šoreiz tās ir ļoti nopietnas.

Olga Kambala vairākas sezonas kopā ar savu vīru, bijušo basketbolistu un vēlāk – bokseri filmējās TV realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra”. Tas ir šovs, kas diendienā seko līdzi cilvēku ikdienas gaitām, parādot gan skaisto pusi, gan reizēm – arī neglīto. Olga un Kaspars, kopā ar viņas meitām no iepriekšējām attiecībām, dzīvoja milzīgā Rīgas centra dzīvoklī, kur arī lielā daļā notika filmēšana.

Pārītis TV sērijās no skatītāju kritikas savulaik izpelnījās skarbu kritiku par slaveno “čuhņas” skandālu, kad Olga kādā intervijā Latvijas pilsētu Dobeli nosauca par “čuhņu”. Vēlāk uz to reaģēja daudzi uzņēmēja un pat sāka izplatīt reklāmas saukļus, pieminot leģendāro Kambalas izteicienu.

Izpildi šo testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 61%

0%

Pēc čuhņas skandāla Olga TV šovu pameta, bet vēlāk citās intervijā stāstīja, ka sabiedrība pret viņu pēc tam bija izturējusies tik naidīgi, ka viņa nezinājusi, kā dzīvot tālāk.

Foto – ekrānuzņēmums

Tagad, Kambala, diemžēl iekūlusies jaunā skandālā un, šķiet, ka tas varētu izvērsties pat nopietnāk par “čuhņas” jezgu.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment