“Ar to ir jāiekļaujas mēneša robežās…” – dzejniece un TV šovu zvaigzne Magone nosauc iespaidīgu summu, ko tērē par pārtiku

Foto – ekrānuzņēmums

TV šova “Slavenības. Bez filtra” dalībniece un dzejniece Magone Liedeskalns, vienā no šova sērijām, kopā ar savu treneri Arni, devusies uz tuvāko bodi, lai iegādātos veselīgu pārtiku vismaz uz divām nedēļām. Viņa aizkadrā pastāsta, kāda ir summa, ko viņa tērējusi līdz šim pārtikas veikalā katru mēnesi.

Izkāpjot no automašīnas pie pārtikas veikala, Magone trenerim Arnim saka, ka viņas budžets šajā reizē ir ierobežots, viņai esot jāiekļaujas 200 eiro lielā naudas summā.

Pēc tam abi ieiet veikalā un Magone teic, ka nezina, kā iepirkties, uz ko skatīties – kas ir veselīgs un kas – ne. Bet Arnis viņu mierina: “Tu izvēlies, ko tu ņem, kā tur tur ikdienā ēd, es taču nezinu. Ņem to, ko tu ņem un es pakomentēšu, vai tas ir veselīgs, der vai neder.”

Izpildi šo testu!

Cik liels seriāla ''Ugunsgrēks'' fans tu esi?

Cik daudz tu pārzini latviešu seriālu ''Ugunsgrēks''? Noskaidro savas zināšanas aizpildot šo testu! 

1 / 2

Kurā Latvijas pils viesnīcā tika filmēts seriāls? 

2 / 2

Kurā gadā sāka rādīt seriālu 'Ugunsgrēks'?

Your score is

The average score is 61%

0%

Magone izvēlas zaļumus, arī redīsus, kas garšojot arī bērniem. Sīpolus un ābolus gan nepirkšot, jo tie esot pašiem. Pēc tam viņa skatās, ka varētu paņemt arī avokado: “Labie tauki!”. Treneris gan komentē, ka Magone taukus jau tāpat daudz ēdot, tāpēc arī ar labajiem taukiem viņas gadījumā jābūt mazliet uzmanīgākam. Tomēr Magone teic, ka avokado garšo arī mazajai meitiņai, kura esot “stipri tieviņa”.

Foto – ekrānuzņēmums

Aizkadrā Magone stāsta, cik lielu naudas summu pārtikai viņa tērē katru mēnesi, un, kā izrādās, tā ir liela summa.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment