“Google” jau šajā gadā sāks dzēst vairākus miljonus lietotāju kontu; dzēsīs, gan ”Gmail”, gan ”Youtube” kontus

”Google” pārstāvji nesen paziņoja, ka jau šajā gadā sāks miljonu cilvēku kontu dzēšanu. Diemžēl šis ir neatgriezenisks posms, kurš sāks tikt īstenots jau gada beigās. 

 

Google LLC ir ASV kapitālsabiedrība, meitas uzņēmums. To 1998. gadā dibināja Sergejs Brins un Lerijs Peidžs. Tā izstrādā un pārvalda populārāko Interneta meklētājprogrammu Google Search. Google galvenais birojs ir Sanfrancisko piepilsētā Mauntinvjū. Uzņēmuma galvenais izpilddirektors ir Sundars Pičai.

Pats vārds Google ir radies no nepareizi izrunāta vārda “gugols”, ar ko apzīmē skaitli 10100 (1 ar 100 nullēm). Google ir tieši ietekmējis tiešsaites un interneta kultūru. Nesen vairākās angļu valodas vārdnīcās ticis ievietots darbības vārds google, ar ko apzīmē informācijas meklēšanu Internetā.

Lasi vēl: Mūziķa Laura Reinika dzīvē skumjš un bēdīgs notikums: ”Man pat rokas sāka trīcēt”

Iepriekšējā 2022. gada 4. janvārī mākoņskaitļošanas nodaļa iegādājās Izraēlas kiberdrošības jaunuzņēmumu Siemplify. 8. martā tika paziņots, ka Google par 5,4 miljardiem ASV dolāru iegādāsies kiberaizsardzības uzņēmumu Mandiant; darījums pabeigts 12. septembrī un tas bija veiksmīgs.

Tomēr tagad Google izziņoja, ka šā gada beigās dzēsīs miljoniem iedzīvotāju kontus no visas pasaules. Viņiem ir tikai viens kritērijs pēc, kura vadīties, lai konti tiktu saglabāti. Lūk!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment