Globa neapmānīs: nosauktas četras zodiaka zīmes, kurām februāra beigās būs īpašas pārmaiņas

Astroloģe Tamāra Globa brīdina 4 zodiaka zīmes par kardinālām pārmaiņām februārī.

Pēdējais ziemas mēnesis izmainīs dzīvi Vēršiem, Vēžiem, Svariem un Ūdensvīriem.

Vēršiem februāris ir mēnesis, kas ir piesātināts ar dažādiem notikumiem. Pie horizonta ir pazīšanās ar cilvēku, ar kuru izveidosies ciešas un uzticamas attiecības. Pozitīvas lietas gaidāmas arī darbā – vai nu būs algas paaugstinājums, vai pakāpšanās pa karjeras kāpnēm.

Vēžu dzīvē februārī virmos mīlestība. Cilvēks, ar kuru būs romāns, visticamāk, kļūs par laulāto partneri. Astroloģe sniedz padomu brīvajiem Vēžiem – jums nevajag meklēt jaunas pazīšanās, jo mīlestība pati ielauzīsies viņu privātajā dzīvē. Finansiālā ziņā viss izveidosies labvēlīgi, tiesa, bez piepūles nauda no debesīm nekritīs.

Svariem būs daudz pārmaiņu. Ļoti liela iespējamība, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji nomainīs darbības sfēru. Tomēr, ja tā notiks, tas ir uz labu. Jaunā darbā Svari gūs panākumus ienākumu ziņā. Vēl zvaigznes rāda, ka februārī Svariem vajag paļauties tikai uz sevi.

Lasi vēl: Duets Sandra solistei pirms nāves netika sniegta lūk, kāda informācija! Ģimene nolēma to noklusēt

Ūdensvīriem februāris atnesīs ģimenes papildinājumu. Šādam notikumu pavērsienam nepieciešams sagatavoties, kā arī šīs zīmes pārstāvjiem vajag sekot līdzi savai veselībai.

 

Leave a Comment