”Mana mīļā aukle” Vika jeb īstajā vārdā Anastasija Zavorotņuka ir redzēta izvesta no slimnīcas; lūk, skarbās detaļas!

Pavisam nesen avoti ziņojuši, ka Zavotorņuka redzēta izvesta no slimnīcas, tomēr viņas atbalstītāji ir satraukušies, ko tas varētu nozīmēt. Pagaidām neviens informāciju nesniedz no ģimenes. 

Smagi slimā Anastasija Zavorotņuka piecus mēnešus pavadīja o.n.k.o.l.o.ģ.i.j.a.s klīnikā.

Slavenā teātra un kino aktrise Anastasija Zavorotņuka, kurai pirms 4 gadiem tika diagnosticēta ļaundabīga smadzeņu vēža forma glioblastoma, atgriezusies mājās no vēža onkoloģijas klīnikas.

Smagi slimā zvaigzne klīnikā nokļuva vēl pagājušā gada septembrī – tur viņai tika nodrošināta pastāvīga aprūpe un ērti dzīves apstākļi. Ir vērts atzīmēt, ka aktrises ārstēšanā bija iesaistīti ne tikai ārsti no Krievijas, bet arī profesori un zinātņu doktori no Izraēlas.

Zavorotņuka tika izrakstīta ne tik sen, no klīnikas viņu atveda mājās viņas vīrs, zināmais daiļslidotājs Pjotrs Černišovs. Par aktrises pašreizējo veselības stāvokli nesniedz ziņas ne viņas radinieki, ne ārsti.

Pēc avota teiktā, slimnīcā, kurā Anastasija atradās visu šo laiku, tika patentēta ārstu izstrādāta metode agresīvu audzēju formu ārstēšanai. Pacienti ar glioblastomu, kas tiek ārstēti ar šo metodi, var pagarināt savu dzīvi apmēram 2 reizes.

Lasi vēl: Globa neapmānīs: nosauktas četras zodiaka zīmes, kurām februāra beigās būs īpašas pārmaiņas

“Šādus pacientus var pilnībā izārstēt, ja izdodas izņemt audzēju un veiksmīgi veikt staru terapiju, lai iznīcinātu mikroskopiskās paliekas,” apliecināja onkologs, medicīnas zinātņu doktors Igors Dolgopolovs.

Zavorotņuka kļuva slavena pēc lomas seriālā “Mana mīļā aukle”.

 

Leave a Comment