Ģimene uzņēma vienkāršu kopbildi no sava ceļojuma. Apskatot to tuvplānā šermuļi skrien pār kauliņiem

Bens un Bruno metās uz Džillas istabu. Bens mēģināja paskatīties uz bērnu, bet ārsts pēkšņi uzlika roku viņam uz pleca. “Un tās vēl nav visas labās ziņas…”

Pēc dzemdībām, Džilas dzemdei saraujoties, pieauga arī spiediens uz viņas slimību. Rezultātā viņas Džilas redze brīnumainā kārtā tika atjaunota. Turklāt viņa sacīja: “Viņas audzējs tika pilnībā noņemts, tāpēc gan dēlam, gan mātei klājas labi.”

Ārsts teica: “Suns ir miris.” Džila piekrītoši pamāja ar galvu. Bruno, Džillas vecais suns-pavadonis, gadiem ilgi bija viņai uzticīgs draugs. Viņš bija viņai labi kalpojis līdz savām pēdējām dienām.

Ārsts saprata, ko Bruno gribēja pateikt. Viņš paskaidroja, ka dažreiz cilvēkiem vienkārši vajag, lai kāds būtu prom, pirms viņi beidzot var sākt dziedēt.

Suņi-pavadoņi veido daudz spēcīgāku saikni ar saviem saimniekiem. Tāpēc, kad īpašniekiem nepieciešama palīdzība, viņi nekad neizrāda savas problēmas. “Iespējams, Bruno cīnījās ar problēmu un vienkārši gribēja nedaudz aizkavēt savu nāvi, lai viņš varētu redzēt jūsu skaistā bērna piedzimšanu.”

Bens un Džila saskatījās un raudāja. Kopš tā laika ir pagājuši septiņi gadi, un viņi otro reizi kļuvuši par vecākiem. Viņu 7 gadus vecajam dēlam Dilanam ir jaunāka māsa Eva. Viņiem ir brīnišķīga un veselīga ģimene, kurai patīk pavadīt laiku kopā.

Bildē bija arī bojāgājušais ģimenes loceklis! Tagad, pateicoties šim fotoattēlam, viņiem ir vēl viena mīļa atmiņa, ko lolot.

Lasi vēl: Svarīga informācija visiem, kuriem vēl nav ID kartes: ”Jums būs jāveic šī konkrētā prasība”

Vai tu ari to redzi?

 

Leave a Comment