Slavens hokejists paziņo: ”Šodien mūžībā devās mans tēvs un to bija noskatīties ļoti grūti”

Slavenais un talantīgais sportists ar lielām skumjām saviem atbalstītājiem lūdza viņu šajā laikā netraucēt un ļaut mirkli, lai spētu kaut nedaudz atgūties no šī visa. 

Diemžēl mūžībā aizgājis talantīga hokejista Aleksandra Ovečkina tēvs Mihails Ovečkins. Viņš šo dzīvi pameta 72 gadu vecumā. Vēl vakar tika ziņots, ka hokejists uz laiku pameta savu Vašingtonas komandu un steidzami izlidoja uz Maskavu tēva veselības pasliktināšanās dēļ.

Mediji rakstīja, ka Mihailam Ovečkinam ir saasinājusies hroniska s.l.i.m.ī.b.a – preparējoša a.n.e.i.r.i.s.m.a. Diemžēl šodien 72 gadu vecumā mūžībā aizgāja sportista tēvs.

Par to Aleksandrs paziņoja savā personīgajā emuārā Instagram*. “Šodien mūžībā aizgāja mans tēvs… Es pateicos visiem par atbalstu, taču lūdzu būt saprotošiem un netraucēt manu ģimeni mums tik grūtā brīdī,” viņš rakstīja.

Zināms, ka Mihails Ovečkins slimnīcā nonāca 10.janvārī. Veicot rūpīgu apskati, ārsti viņam konstatēja ļ.a.u.n.d.a.b.ī.g.u a.u.d.z.ē.j.u un nogādāja specializētā slimnīcā.

Lasi vēl: 50 gadu vecumā mūžībā devies talantīgs sportists; aizgāja naktī uz 15.februāri

Atbalstītāji zem šī ieraksta velta simtiem līdzjūtības vārdu un saprot, ka sportistam būs nepieciešams laiks, lai šī sāpe kaut mazliet sadzītu. Līdzjūtību!

 

Leave a Comment