Ģimene uzņēma vienkāršu kopbildi no sava ceļojuma. Apskatot to tuvplānā šermuļi skrien pār kauliņiem

Pirms pāris gadiem šī jaunā, laimīgā ģimene nolēma pirmo reizi kopā ar bērniem doties pārgājienos kalnos. Protams, vajadzēja uzņemt daudz interesantu fotogrāfiju.

Pāris palūdza kādu garāmgājēju nofotografēt viņu kopbildi. Viena no bildēm bija ar viņiem uz kalnu fona. Kad viņi aplūkoja attēlus pēc atgriešanās mājās, viņi atklāja, ka attēls atšķiras no tiem, ko viņi atcerējās. Paskatoties tuvāk, atklājās, ka fons ir mainījies un tajā ir kas dīvains.

Šīs fotogrāfijas stāsts ir par mīlestību un laimi. Džila un Bens iepazinās pirms dažiem gadiem, vēl mācoties skolā, un iemīlējās no pirmā acu uzmetiena. Viņi joprojām ir kopā un ir ļoti laimīgi.

Pārim patika ceļot, un viņus īpaši aizrāva Aļaskas kalnu skaistums. Viņi nolēma šeit ierasties katru gadu, taču pēdējā ceļojumā pirms astoņiem gadiem kaut kas nogāja greizi.

Kalna pakājē Džila pēkšņi sajuta asas sāpes vēderā. Bens neignorēja problēmu, un viņi nekavējoties sakravāja mantas un brauca mājās. Sāpes turpinājās visu ceļu.

Ne mirkli nezaudējot, viņi devās pie ārsta. Bens burtiski aiznesa Džilu uz slimnīcu rokās. Kas bija par lietu? Ārsts teica, ka vēdersāpes parasti nav pārāk lielas un dažreiz var nedaudz sāpēt.

Viņš nekavējoties sāka pārbaudīt, un Bens palika koridorā. Viņš tagad bija bezspēcīgs palīdzēt un atliek tikai gaidīt. Minūtes pagāja lēni, kā stundas.

Lai gan Bens centās saglabāt mieru, viņa galva bija pilna ar tumšām domām un raizēm. Kad viņš beidzot nolēma palūgt reģistratūrā skaidrību, ārsta kabineta durvis atvērās. Bens steidzās iekšā, gatavojoties ļaunākajam. Bet ziņas bija labas. Sāpes vēderā nav katastrofa, bet gan mazs brīnums. Džila ir gandrīz trešajā grūtniecības mēnesī!

Ultraskaņa parādīja lielu pietūkumu mugurā. Par laimi, tas nebija ļaundabīgs. Tomēr joprojām pastāvēja reālas briesmas, jo augļa un dzemdes augšana varēja sākt spiest svarīgus nervus. Pārim bija grūta izvēle: vai nu bērns, kuru viņi vienmēr gribēja, vai Džilas veselība.

Un Džila pieņēma lēmumu. Viņa viegli paglaudīja sev vēderu un teica Benam: “Zvani uz slimnīcu.” Viņi nolēma bērnu paturēt. Taču turpmākajos mēnešos sekas bija skaidri jūtamas. Džila ātri zaudēja redzi. Sākumā viņa vēl varēja pārvietoties pa māju, bet pēc dažiem mēnešiem gandrīz neko nevarēja redzēt.

Gan Džilai, gan bērnam draudēja briesmas. Viens nepareizs solis uz kāpnēm var radīt traģiskas sekas, un Džila galu galā nokrita virtuvē. Bens viņu pacēla un nolēma, ka viņiem ir jāiegādājas Bruno suns-pavadonis.

Brīnišķīgais zelta retrīvers burtiski atdzīvināja Džilu un deva viņai nepieciešamo pārliecību. Grūtniecība noritēja labi, un pēc 40 nedēļām viņai nogāja ūdeņi. Bens spēlējās ar Bruno pagalmā, kad dzirdēja Džilu kliedzam. Viņi kopā steidzās uz slimnīcu.

Lasi vēl: Slavens hokejists paziņo: ”Šodien mūžībā devās mans tēvs un to bija noskatīties ļoti grūti”

Viņš sēdēja tajā pašā gaitenī pirms sešiem mēnešiem un tikpat nervozs. Bet tagad cita iemesla dēļ. Cik lieliski, ka mums blakus ir uzticīgais Bruno. Durvis atkal atvērās. “Apsveicam, jūs esat kļuvis par tēvu!” – teica ārsts.

 

Un tikai vēlāk viņi aplūkoja fotogrāfiju un bija pārsteigti par redzēto – turpinājumu lasi tālāk

Leave a Comment