Ģimene piedzīvo ko neticamu – piemājas baseinā iemitinājies bīstams dzīvnieks

Kāda ģimene no Virdžinijas, ASV, bija vienlaicīgi izbrīnīta un nobijusies par redzēto pagalmā. Viņu piemājas baisenā bija uzradies aligators, ziņo “UPI”.

“Chesapeake Animal Services” dzīvnieku kontroles dienesta darbinieki sociālajā medijā “Facebook” dalījās ar vairākām fotogrāfijām no notikuma vietas.

Viņi tika izsaukti, lai drošā veidā atbrīvotu baseinu no nelūgtā ciemiņa. Kā atzīst dzīvnieku kontroles darbinieki, tad pastāvēja aizdomas, ka baseinā atrasts pirms trim nedēļām pazudis aligators.

Izrādās, ka pirms trim nedēļām pazuda viens no ceļojošā dzīvnieku šova “Jack’s Jungle” trupas viens no dalībniekiem – aligators.

Aligators bija izkļuvis no sava krātiņa un aizbēdzis. Kā tiek vēstīts, tad trupa atradās aptuveni viena kvartāla attālumā no mājas, kuras baiseinā tika atrasts rāpulis, raksta tautaruna.nra.lv.

Lasi vēl: Nežēlīgs negatīvisma trieciens: 2 zodiaka zīmēm dilstošā mēness enerģija līdz 27. jūlijam radīs kaitējumu

Dzīvnieku kontroles dienesta darbinieki sazinājās ar “Jack’s Jungle” trupas pārstvājiem, kuri ierodoties notikuma vietā apstripināja, ka tas ir viņu “bēglis”.

“Īpašnieks apstiprināja, ka tas ir viņa aligators. Viņi strādāja kopā, lai aizvāktu Splash no viņa atpūtas vietas. Pēc tam viņš tika droši nogādāts mājās,” teikts “Chesapeake Animal Services” “Facebook” ierakstā.

 

Leave a Comment