Ģimene lūdz ziedojumus: 19 gadus jauns puisis dodas aizsaulē foto sesijas laikā

19 gadus jauns puisis dodas aizsaulē foto sesijas laikā. Ģimenei šis ir sēru laiks, jo neviens neko tādu negaidīja. Ģimene vien zināja, ka dēls dodas uz kārtējo foto sesiju, tomēr mājās vairs nepārnāca. 

Būt tuvinieku lokā pēc iespējas ilgāk ir pilnīgi katra cilvēka dabiska vēlme. Blakus viņiem mēs vienmēr jūtamies omulīgi un ērti, un viņu siltums dziedē visas mūsu sirdssāpes.

Materiālajā pasaulē pat milzīgi attālumi un tūkstošiem kilometru nevar atņemt mums prieku par saziņu ar tuviniekiem – mūsdienu tehnoloģijas un pilnīgas digitalizācijas laikmets mums ir devis šādas iespējas.

 

Lasi arī: Pēc vīramātes padoma es notīrīju krānu ar zobu pastu. Es dalos ar rezultātu

Taču, kad mūsu tuvinieki dodas aizsaulē un pamet fizisko pasauli, mēs zaudējam šo iespēju un uz visiem laikiem beidzas mūsu saziņa vienam ar otru. 

Un, ja, atrodoties fiziskajā ķermenī, mēs nevaram nokļūt Garīgajā pasaulē, rodas jautājums: vai ir kāda cerība, ka mūsu aizgājušie draugi mūs apmeklēs?

Es domāju, ka ikviens no jums saprot, par ko es runāju: tie ir tie tuvinieki, ar kuriem mūs saista ne tikai pašreizējās dzīves rāmji, bet kuri ir arī mūsu biedri arī garīgajā klasē.

Kā vislabāk apgaismot stādus februārī, lai novērstu to izstiepšanos

Un, kad šādi cilvēki pāriet no fiziskā uz garīgo stāvokli, šī saikne nekur nepārtrūkst un nekur nepazūd: aizgājēja dvēsele turpina uzturēt ar mums kontaktu visu laiku, kamēr tā mūs gaida otrā dzīves pusē.

Lasi vēl: VIDEO. “Varbūt viņam ir dubultā dzīve?” – negaidīts pavērsiens TV šovā: Magone dodas pieķert savu kavalieru Toļiku melos

Diemžēl pievērsīsimies šī raksta sēru daļai.. 

Aizrautīgs fotogrāfs Džonatans Fīldings fotografēja skatus klints malā Jūtā,ASV, kad zaudēja balansu un līdzsvaru un nejauši nokrita no 450 metru augstuma. Diemžēl šim stāstam ir skumjas beigas.

Viena liktenīga kļūda un diemžēl cilvēka, jauna puiša vairs nav. Ģimene ir sēru procesā un saprot, ka viņš aizsaulē aizgāja darot to kas viņam sirdij bija tuvs – fotogrāfēšana.

Ekrānšāviņš no Džonatana māsas Facebook profila

Diemžēl notikuma brīdī viņš uz klints malas atradies viens, jo pārējie grupas biedri rīkojuši pikniku un tikai vēlāk, kad sapratuši, ka viņa nekur nav pamanījuši, ka viņš ir nokritis.

Lasi vēl: Šīs horoskopa zīmes būs zem laimīgās zvaigznes: Finanšu horoskops 2024. gada pavasarim

 

Lasi arī: Ja ir nedaudz biezpiena un dažas minūtes, vienmēr gatavoju šo! Visa ģimene ir sajūsmā par šiem garšīgajiem našķiem!

Ģimene šobrīd vāc ziedojumus un viņa māsa soctīklos izlikusi paziņojumu, ka šai jābūt lielai mācībai ikvienam fotogrāfam, ka neviena fotogrāfija nav svarīgāka par paša dzīvību.

Lasi vēl: “Manuprāt, tas lieki saasina situāciju….” – Miks Dukurs atklāti runā par alimentu maksāšanu pēc šķiršanās

Esiet uzmanīgi!

 

Leave a Comment